Abercrombie & Fitch i New York

Abercrombie & Fitch i New York

Abercrombie and Fitch (eller A&F) er et klesmerke som er populært over hele verden, som selvfølgelig også har flere butikker i New York. På Manhattan finnes det to butikker, blant annet en flagship-butikk. Det kan være greit å vite når det er lurt å gå innom butikken. I Abercrombie & Fitch-butikkene i New York spilles musikken så høyt at det er nærmest umulig å føre en samtale og ved inngangen møtes du av bikinikledde kvinnelige ansatte eller menn med bar overkropp.

Kanadisk merke i New York

Dette kanadiske klesmerket er ekstremt populært blant de yngre. Abercrombie and Fitch har også et separat klesmerke som heter Hollister. Like ved flagship-butikken for Abercrombie and Fitch på Fifth Avenue kan du finne en Hollister-butikk, så det er en supert område å shoppe i New York. Den andre butikken ligger på hjørnet av Houston Street og Broadway.

Adressene til de to Abercrombie and Fitch butikkene:

  • Midtown: 720 Fifth Avenue (Dette er flagship-butikken)
  • Downtown: 199 Water Street
Erics tips: Abercrombie and Fitch-butikken på Fifth Avenue er butikken som alle går til. Det er ikke uvanlig å måtte vente i kø i 30 til 45 minutter bare for å slippe inn i butikken (se bildene nedenfor)! Det er spesielt travelt på lørdager og søndager. Sørg for at du går dit enten tidlig på dagen eller litt sent, eller gå til den andre Abercrombie and Fitch-butikken; der er det aldri noen kø utenfor. Abercrombie and Fitch-butikkene kan være vanskelige å kjenne igjen fra utsiden på grunn av sitt lavmælte eksteriør. Lykke til!

Abercrombie & Fitch i New York - Folk som venter Abercrombie and Fitch

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter