Ain’t Too Proud: The Life and Times of the Temptations Broadway Tickets

Ain't Too Proud

Spar penger på å kjøpe Ain’t Too Proud: The Life and Times of the Temptations Broadway tickets før du drar til New York. Det er trygt og enkelt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Ain’t Too Proud følger den største R&B-gruppen noensinne: The Tempations, på sin vei til topps. Finn veien til Imperial Theatre for å se denne forestillingen om denne legendariske soulgruppen.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Motown

The Temptations, en gruppe bestående av fem karer fra Detroit, ble raskt fanget opp av plateselskapet Motown. Dette var starten på den viktige rollen de senere skulle ha på soulmusikken. Gruppen har intet mindre enn 43 topp-10-hits, inkludert 14 hits som ble nummer én. Du kommer selvfølgelig til å kjenne igjen flere av sangene på Broadway-scenen. Sanger som «My Girl», «Just My Imagination», «Get Ready» og «Papa Was a Rolling Stone» er en del av forestillingen. Musikken og koreografien er i og for seg grunn nok til å få med seg denne musikalen! Dessuten kommer du til å bli rørt av musikkgruppens historie. Vennskap, familiebånd, lojalitet og svik karakteriserer historien til disse fem karene, som kom fra Detroits gater og endte opp på «the Rock & Roll Hall of Fame».

Ain't Too Proud - Gruppen Ain't Too Proud - Forestilling

Hvordan kjøpe Ain’t Too Proud Tickets?

Billettene til Ain’t Too Proud fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Erics tips: The Temptations-fans burde få med seg dette showet for å gjenoppleve glansdagene til dette bandet. Du kommer til å svinge deg i setet ditt mens du lytter til alle sangene som spilles gjennom forestillingen. Dette er en jukebox-musikal med sjel. Når du kjenner til historien til denne gruppen, setter du mer pris på musikken.

COVID-19 restriksjoner

Du trenger ikke vaksinasjonsbevis for å se en Broadway-musikal. Bruk av munnbind er valgfritt i teateret. Begrenset antall billetter tilgjengelig.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefalt for 13+. Barn under 4 år er ikke tillatt på teateret.
 • Varighet: 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Imperial Theatre, 249 West 45th Street
 • Hjelpemidler:  T
 • Klikk her for å se Imperial Theatre-setekartet
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt