Bad Cinderella Broadway tickets

Bad Cinderella Broadway tickets

Kjøp dine Bad Cinderella Broadway tickets før du reiser til New York. Du kan enkelt kjøpe teaterbilletter på nett, det sparer deg får både tid og penger. Besøk Imperial Theatre for å se dette eventyret utenom det vanlige, og er skrevet av Andrew Lloyd Webber. I Belleville er alt perfekt, bortsett fra Askepott. Når hun står i fare for å miste hennes eneste venn gjør Cinderella alt hun kan for å forhindre det å skje, koste hva det koste vil.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Contents

Livet i Belleville

I det vakre kongeriket Belleville er alt perfekt: markene er vakre, menneskene er vennlige og prinsen er veldig sjarmerende. Bare én person står i veien for ren perfeksjon; Cinderella. Den mistilpassedes eneste venn er prins Sebastian, som ingen heller bryr seg om. Det er først når hans eldre bror, Prince Charming, forsvinner at han kommer i søkelyset. Som kongelig arving må han gifte seg. Askepott er redd hun mister sin eneste venn for kronen, og besøker gudmoren som kan fikse alt. Selv om det har en pris…

Bad Cinderella Broadway tickets - Rollebesetning

Et eventyr utenom det vanlige

Bad Cinderella er en musikal skrevet av Andrew Lloyd Webber, som også står bak blant annet Phantom of the Opera Evita. Det er en morsom adaptasjon av boken av Emerald Fennell. Broadway-musikalen er regissert av Laurence Connor, som også regisserte Les Misérables. Den magiske musikalen med budskap, vittige tekster og sprudlende musikk, har blitt kalt et av Webbers beste verk.

Hvordan kjøpe Bad Cinderella Broadway Tickets?

Bad Cinderella Broadway tickets fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefalt fra 10 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret
 • Varighet: 2 timer og 25 minutter
 • Beliggenhet: Imperial Theatre, 249 West 45th Street
 • Hjelpemidler: T
 • Klikk her for seteoversikten i Imperial Theatre
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt