Beautiful: the Carole King Musical Broadway tickets

Beautiful Carole King on Broadway Tickets

Kjøp Beautiful: the Carole King Musical på Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Musikalen Beautiful handler om livet til Carole King og om hvordan hun startet musikkarrieren sin som en tenåring i Brooklyn. Carole King var en av de største sanger-låtskriverne noensinne og hun laget mange av hitlåtene på 50- og 60-tallet. Hvis du er en fan av Carole King så er dette i seg selv grunn nok til å se musikalen! Og hvis du ikke har hørt om henne så har du sikkert hørt en av disse sangene: «(You Make Me Feel Like) A Natural Woman», «Will You Still Love Me Tomorrow» og «You’ve Got a Friend». Alle er skrevet av King (i tillegg til 115 andre poplåter!). Beautiful: the Carole King Musical på Broadway blir fremført i Stephen Sondheim Theatre.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Contents

Hvordan kjøpe Beautiful: The Carole King Musical Broadway tickets?

Billettene til Beautiful: The Carole King Musical fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at du ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Beautiful: the Carole King Musical Broadway tickets - Piano Beautiful: the Carole King Musical Broadway tickets - Skuespillere

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på eric@newyork.no hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Erics tips: Dette er et supert show for alle som liker musikken som er skrevet og fremført av Carole King. Selv hvis du ikke er kjent med musikken hennes så er dette en hjertevarmende forestilling som handler om de utfordringene som artisten gjennomgikk innenfor New Yorks musikkindustri på 1950–1970-tallet. Teateret er ikke veldig stort, noe som også får forestillingen til å virke mer intim og personlig.

Informasjon om forestillingen

  • Minstealder er 11 år.
  • Varighet: rundt 2 timer og 30 minutter
  • Sted: Stephen Sondheim Theatre, 124 West 43rd Street

Beautiful: the Carole King Musical Broadway tickets - Poster Beautiful: the Carole King Musical Broadway tickets - New York

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt