Beetlejuice Broadway Tickets

Beetlejuice Broadway Tickets

Spar på Beetlejuice Broadway tickets ved å kjøpe dem før du drar til New York. Å kjøpe teaterbilletter på nett er enkelt, trygt og, sist men ikke minst, så sparer det deg for tid og penger. Denne forestillingen finner sted på Winter Garden Theatre. Musikalen Beetlejuice er basert på Tim Burtons kultklassiker fra 1988 med samme navn, selv om den ikke ligner så mye på selve filmen. Beetlejuice handler om den gotiske tenåringsjenta Lydia Deetz, som er fascinert av de døde siden moren hennes gikk bort.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av Broadway-show here

Et hjemsøkt hus

Lydia har nettopp flyttet til et nytt hus sammen med sin far og kommende stemor, når det viser seg at det allerede bor noen spøkelser der. De tidligere beboerne, Barbara og Adam, ble begge drept i en ulykke og er nå fanget i sitt gamle hjem. Lydia er den eneste som kan se dem. Barbara og Adam vil bli kvitt de nye beboerne og Lydia tilkaller demonen Beetlejuice for å hjelpe henne med å kaste foreldrene til Lydia ut av huset. Planene til Beetlejuice, derimot, viser seg å være ganske ekstreme, og ikke alle setter like mye pris på tilnærmingen hans.

Beetlejuice Broadway Tickets - Foreldrene Beetlejuice Broadway Tickets - Beetlejuice & Lydia

Hvordan kjøpe Beetlejuice Tickets?

Billettene til Beetlejuice fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 15 personer eller flere.

Erics tips: Hvem ville trodd at døden kunne være så underholdende? Tilbring en kveld i Netherworld på Broadway og la deg fascinere av settdesignet og spesialeffektene. Kanskje du også møter på noen ekte fans som kommer utkledd!

Informasjon om forestillingen

  • Aldersgrense: Anbefalt fra 12 år og oppover.
  • Varighet: 2 timer og 30 minutter
  • Sted: Winter Garden Theatre, 1634 Broadway
  • Klikk her for å se Winter Garden Theatre-setekartet
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter