Broadway i Bryant Park

Broadway i Bryant Park

Broadway i Bryant Park er et gratis sommerarrangement hvor du kan se innslag og forestillinger fra noen de mest populære Broadway-musikalene. Både Broadway-musikaler og Off-Broadway musikaler er representert, og forestillingene holdes vanligvis på torsdager fra kl. 12:30 til 13:30. Du kan høre hitlåter fra blant annet Chicago, The Phantom of the Opera og Frozen. Scenen er plassert på Bryant Park Lawn som er den store gressplenen som ligger midt i parken. Hvis du møter opp i god tid kan det hende at du kan få skaffet deg en av de berømte grønne stolene. Hvis ikke kan du sitte og slappe av på gresset. Arrangementet finner sted rundt lunsjtid, så ta med deg noe å spise og nyt dette avbrekket fra en dag full av sightseeing i New York!

Programmet for 2022

Ikke kunngjort enda.

Erics tips: I løpet av sommeren er det mye å gjøre Bryant Park. Hvis du ikke har nok med tid på dagtid, kanskje du heller kan gå til en av de gratis filmvisningene på kveldstid. Ta med deg noe å spise og nyt en filmkveld under åpen himmel!

Broadway i Bryant Park - Gressplen Broadway i Bryant Park - STOMP

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt