Brooklyn Chocolate Tour

Kjøp billetter nå
Brooklyn Chocolate Tour

Brooklyn Chocolate Tour er midt i blinken for enhver sjokolade-elsker. I løpet av denne turen med guide kommer du til å få se forskjellige deler av Brooklyn, slik som Valentino Pier, Cobble Hill, Red Hook, Carroll Gardens og Gowanus. Hva er best av alt? Å smake på all den herlige sjokoladen, selvfølgelig. Du kommer til å besøke sjokolademakerier som vist på forskjellige TV-kanaler, slik som Food Network, Cooking Channel og Travel Channel. På veien stopper du også for et stykke pizza for å friske opp smaksløkene.

Kjøp billetter til Brooklyn Chocolate Tour her

Denne turen er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Et godt alternativ er Brooklyn Donut Tour

De beste sjokolademakeriene i Brooklyn

Dra fra Manhattan til Brooklyn for å begynne oppdagelsen av byens beste sjokolademakerier. Turens første stoppested er i DUMBO og dette er et av de beste sjokolademakeriene i hele USA. Her kan du prøvesmake på godsaker slik som sjokolade-macadamianøtter, sjokolade-blåbær og «Chocolate Cheerios™».

Turen går videre til neste stoppested, nemlig The Chocolate Room. Her kan du fortsette å mate ditt indre sjokolademonster. De har blant annet en sjokoladekake med tre lag som også er kjent for å være en av «Oprah’s Favourite Things». Du kommer til å få smake på denne herlige sjokoladekaken i form av en cupcake, i tillegg til en kopp kakao.

Brooklyn Chocolate Tour - DUMBO Brooklyn Chocolate Tour - Chocolate Room

Raaka Chocolate og Li-Lac Chocolates

Før turgruppen går videre til de andre sjokolademakeriene får dere gå over Valentino Pier, en bortgjemt perle i Brooklyn. Så fortsetter dere til neste stoppested: Raaka Chocolate! Dette selskapet er stolt over produksjonen sin av organisk «virgin chocolate». Ikke bare får du smake på noen av deres herlige sjokolader, du får også se fabrikken deres og være vitne til hvordan sjokoladen produseres, pakkes og fraktes.

Turens siste stoppested er Li-Lac Chocolates. Dette er et av de eldste sjokolademakeriene i New York. Li-Lac Chocolates har mestret kunsten av å lage sjokolade, og de er kjente for sine utrolig gode sjokoladeblandinger og sjokoladefyll. Du kommer til å få smake på noen bestselgerne deres, slik som «hazelnut truffle squares» (hasselnøtt-trøfler) og «almond bark» (sjokolade med mandler). Du får også ta en titt inn i fabrikken deres for å se hvordan sjokoladen lages for hånd.

Brooklyn Chocolate Tour - Raaka Brooklyn Chocolate Tour - Li-Lac

Erics tips: Jeg er så klart en pizza-elsker, men jeg kunne jo ikke si nei til å delta på en Brooklyn Chocolate Tour for å kunne vurdere om den var verdt å inkludere her på nettsiden min. Ikke bare fikk jeg smake på de ulike typer sjokolade, jeg fikk også se hvordan sjokolade blir laget. Du får nok av tid på hvert av stoppestedene til å prøvesmake på sjokoladen samt handle med deg favorittene dine. Som en bonus får du sett deler av Brooklyn som du kanskje ikke ellers hadde besøkt, og du kan til og med kjøpe deg et pizzastykke.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobiltelefonen din.

  • Varighet: 4 timer
  • Avgangssted: Union Square
  • Avgangstid: Mandager, onsdager og fredager kl. 11:00
  • Du får prøvesmake to ulike produkter ved hvert av de fire stoppestedene

Kjøp billetter til Brooklyn Chocolate Tour her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt