Brooklyn Chocolate Tour

Kjøp billetter nå
Brooklyn Chocolate Tour

Brooklyn Chocolate Tour er midt i blinken for enhver sjokolade-elsker. I løpet av denne turen med guide kommer du til å få se forskjellige deler av Brooklyn, slik som Cobble Hill, Red Hook, Industry City samt DUMBO fra en buss.Hva er best av alt? Å smake på all den herlige sjokoladen, selvfølgelig. Du kommer til å besøke berømte sjokolademakerier som er vist på forskjellige TV-kanaler. På veien stopper du også for et stykke pizza for å friske opp smaksløkene.

Kjøp billetter til Brooklyn Chocolate Tour her

Dersom denne turen er ikke tilgjengelig, velg Brooklyn Donut Tour istedenfor

Contents

De beste sjokolademakeriene i Brooklyn

Dra fra Manhattan til Brooklyn for å begynne oppdagelsen av byens beste sjokolademakerier. Turens første stoppested er i DUMBO og dette er et av de beste sjokolademakeriene i hele USA. Her kan du prøvesmake på godsaker slik som sjokolade-macadamianøtter, sjokolade-blåbær og «Chocolate Cheerios™».

Turen går videre til neste stoppested, nemlig The Chocolate Room. Her kan du fortsette å mate ditt indre sjokolademonster. De har blant annet en sjokoladekake med tre lag som også er kjent for å være en av «Oprah’s Favourite Things».

Brooklyn Chocolate Tour - DUMBO Brooklyn Chocolate Tour - Chocolate Room

Raaka Chocolate og Li-Lac Chocolates

Før turgruppen går videre til de andre sjokolademakeriene besøker dere Red Hook Docks, en bortgjemt perle i Brooklyn. Så fortsetter dere til neste stoppested: Raaka Chocolate! Dette selskapet er stolt over produksjonen sin av organisk «virgin chocolate». Ikke bare får du smake på noen av deres herlige sjokolader, du får også se fabrikken deres og være vitne til hvordan sjokoladen produseres, pakkes og fraktes.

Turens siste stoppested er Li-Lac Chocolates. Dette er et av de eldste sjokolademakeriene i New York. Li-Lac Chocolates har mestret kunsten av å lage sjokolade, og de er kjente for sine utrolig gode sjokoladeblandinger og sjokoladefyll. Du kommer til å få smake på noen bestselgerne deres, slik som «hazelnut truffle squares» (hasselnøtt-trøfler) og «almond bark» (sjokolade med mandler). Du får også ta en titt for å se hvordan sjokoladen lages for hånd.

Brooklyn Chocolate Tour - Raaka Brooklyn Chocolate Tour - Li-Lac

Erics tips: «Jeg er en pizzaelsker, men kunne ikke si nei til å prøve en sjokoladetur for nettsiden min. Og jeg ble positivt overrasket! Ikke bare likte jeg å smake på alle de forskjellige sjokoladesortene, men jeg elsket også å lære om sjokolade og se hvordan den blir laget. Du får god tid i hver butikk til å nyte smaksprøvene og til å handle inn favorittvarene dine. Som en bonus får du se deler av Brooklyn som du vanligvis ikke ville ha besøkt, og du kan til og med nyte et stykke pizza.»

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobiltelefonen din.

  • Varighet: 4,5 timer
  • Avgangssted: Union Square
  • Avgangstid: kl. 11:00
  • Du får prøvesmake ulike produkter ved hvert av de fire stoppestedene

Kjøp billetter til Brooklyn Chocolate Tour her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt