Carousel Broadway Tickets

Carousel Broadway Tickets

Kjøp Carousel Broadway tickets før du drar til New York. Det er enkelt å kjøpe teaterbilletter på nett, dessuten sparer det deg både tid og penger. Denne nye utgaven av den berømte musikalen av Rodgers & Hammerstein fra 1945 fremføres på Imperial Theater, og har allerede rykte på seg for å være sesongens beste musikal. Carousel handler om en tivoliarbeider med problemer og den unge kvinnen som er villig til å ofre alt for ham.

Beklager, dette showet er avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

You’ll never walk alone

Carousel er en tragisk kjærlighetshistorie. Småbyjenta Julie havner i et forhold med den reisende tivoliarbeideren Billy. De gifter seg og Billy gjør alt for å gjøre Julie lykkelig. Han tar noen dårlige valg, og begge to havner i trøbbel. Selv livet til datteren deres påvirkes av farens handlinger. Men Billy får en uventet sjanse til å ordne opp i tabbene sine. Fortellingen og musikken (en av de best kjente sangene i denne musikalen er «You’ll never walk alone») vil ta pusten fra deg, og du vil bli imponert av danserutinene, som er koreografert av Justin Peck fra New York City Ballet.

Carousel Broadway Tickets - Julie og Billy Carousel Broadway Tickets - Skuespillerne

Hvordan kjøpe Carousel Tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt, vil du med en gang bli tilsendt en bekreftelse og en kupong via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Show-informasjon

  • Aldersgrense: Anbefalt for 9 år og oppover. Barn under 4 er ikke tillatt på teateret.
  • Varighet: Omtrent 2 timer og 45 minutter
  • Sted: Imperial Theatre, 249 West 45th Street
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt