Circle Line: Landmarks and Brooklyn Cruise

Kjøp billetter nå
Circle Line Landmarks and Brooklyn Cruise

Circle Line Landmarks and Brooklyn Cruise er det eneste cruiset som reiser fra Manhattan og cruiser i retning av Brooklyn for en omfattende sightseeingtur langs denne bydelen. I løpet av dette cruiset kommer du til å få oppleve det mangfoldige Brooklyn, uten å måtte gå eller sykle. Du kommer også til å lære om bydelens historie; fra den nederlandske koloniseringen til de nyeste trendene som strøket er kjent for.

Dette cruiset er dessverre ikke lenger tilgjengelig
Få en oversikt over andre Circle Line Cruise her

Oppdag Brooklyn med båt

Cruiset går fra Pier 83 som ligger i gåavstand fra Times Square. Mens båten navigerer langs Manhattans vakre skyline kan du skimte både Empire State Building og One World Trade Center. Etterhvert som båten begynner å nærme seg Frihetsgudinnen kommer den til å senke farten slik at du kan få tatt noen gode bilder. Glem ikke å ta et selfie sammen med Lady Liberty! Så fortsetter cruiset i retning av Verrazano Bridge og tar til venstre over New York Harbours Upper Bay. Du kommer til å få se en veldig industriell side av Brooklyn, og så passerer båten forbi Governor’s Island. Dere fortsetter dypt inn i Brooklyn og båten kommer til å cruise under Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge og Williamsburg Bridge. Så vender båten tilbake og navigerer rundt Lower Manhattan for å returnere til det originale avgangsstedet.

Circle Line Hello Brooklyn Cruise - Brooklyn Bridge Circle Line Hello Brooklyn Cruise - Baren ombord

Lokale produkter

Brooklyn er kjent for sitt livlige nabolag og kulinariske spesialiteter. Heldigvis får du også muligheten til å smake på noen av disse lokalproduserte godsakene ombord på båten. I løpet av cruiset kan du kjøpe lokale produkter fra Brooklyn Cupcake, Blue Marble Ice Cream, Brooklyn Brewery, Junior’s Cheesecake og Coney Island Brewery.

Erics tips: Landmarks and Brooklyn Cruise er et supert alternativ for de som ønsker et lengre cruise for å se litt mer. Du har god utsikt fra begge sidene på båten, men selv foretrakk jeg å sitte på den høyre siden. I begynnelsen ser du noe mindre, men på slutten av turen kommer du til å få en flott utsikt.

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong som du må vise frem i billettluken, enten printet ut eller på mobiltelefonen din. Her vil du få utlevert en billett for den avgangstiden du velger. Jeg anbefaler at du gjør dette så tidlig på dagen som mulig, eller til og med dagen i forveien, slik at det fortsatt er plass på den avgangstiden du ønsker.

 • Varighet: 2 timer
 • Avgangssted: Pier 83
 • Avgangstider:
  • 1. januar – 10. mars 10: ingen Landmarks and Brooklyn Cruise
  • 11. mars – 28. april: daglig kl. 12:30
  • 29. april – 4. september: daglig kl. 11:00 og 15:00
  • 5. september – 29. oktober: daglig kl. 11:00 og 15:30
  • 30. oktober – mars, 2018: ingen Landmarks and Brooklyn Cruise
 • Ankom tidlig for de beste sitteplassene

Ruten for cruiset

Circle Line Landmarks and Brooklyn Cruise - Rute

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter