citizenM Hotel Times Square

Kjøp billetter nå
citizenM i New York

citizenM Hotel Times Square er et hypermoderne hotell i hjertet av New York City, som ble til takket vært behovet for en ny type reiseopplevelse: rimelig opphold med en flott beliggenhet i et inspirerende miljø. På tross av alle de futuristiske kvalitetene er dette hotellet en oase i storbyjungelen. For å illustrere: lobbyen kalles ikke en «lobby» her – den kalles for stua.

Bestill et rom på citizenM her

Contents

Fasiliteter

Hotellet citizenM – uten stor C, med en M for «mobile» – Times Square er ikke så stort, men det er grandiost. Med en gang du setter foten innenfor blir du positivt overrasket over all kunsten som preger hotellet. Bygningen har tre heiser som tar deg med hele veien opp til 21. etasje, hvor du kan nyte en cocktail i baren på takterrassen, som beleilig nok er døgnåpen. Enten du foretrekker et nybakt bakverk fra canteenM, eller å ta en pause på en av terrassene for å få litt frisk luft, har de det du trenger. Den praktiske innsjekkingen er selvbetjent, men ikke bekymre deg, det vennlige personalet står klare til å hjelpe deg til enhver tid. Dessuten, selv om det egentlig sier seg selv, er det selvsagt gratis Wi-Fi overalt på hotellet.

citizenM Hotel i NYC - Bygningen citizenM Hotel i NYC - Lounge

Rommene

citizenM sine rom har en king-sized seng. Dette er det eneste tilgjengelige alternativet, uten unntak. Ettersom at «alle er like mye verdt». Den ene tilgjengelige sengen er uansett king-sized, og skikkelig komfortabel, bare så det er sagt. Etter en herlig dusj kan du slappe av og se på TV. Hvert rom har en grei TV, men det som gjør at citizenM virkelig skiller seg ut er nettbrettene. Med disse innretningene kan du justere alt etter eget behov: lyset, temperaturen, TV og selv gardinene. Det er ingenting i veien med litt futurisme. De lilla lysene gjør opplevelsen ekstra spesiell, men vinduet, som er på størrelse med veggen, slipper inn massevis av dagslys.

citizenM Hotel i NYC - Logo citizenM Hotel i NYC - Utsikt

Beliggenhet og tilgjengelighet

Kun det beste er godt nok for citizenM, inkludert beliggenheten. Den er av høyeste kvalitet: svært sentral, nær Times Square og Broadway – rett over gata fra Ellen’s Stardust Diner, en retro 50-talls restaurant med syngende servitører. Flere av de tidligere ansatte er nå på Broadway! På grunn av den sentrale beliggenheten er det flere subway-linjer like om hjørnet, og den nærmeste inngangen til Central Park er kun ti minutters gange unna.

Bestill et rom på citizenM her

Erics tips: Dette hotellet er et av mine favoritter! Det er ganske nytt, veldig moderne og har en flott atmosfære. Personalet er svært hjelpsomt og vennlig, og det gir god valuta for pengene.

citizenM Hotel i NYC - Seng citizenM Hotel i NYC - Rom

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt