citizenM New York Bowery Hotel

citizenM New York Bowery Hotel

citizenM New York Bowery Hotel er det andre hotellet til citizenM i New York. Hotellet, som ligger i det livlige nabolaget Bowery, åpnet i 2018. Hotellkjeden citizenM står for en luksuriøs men rimelig livsstil. Dette gjenspeiles i hotellets fasiliteter og design. Hotellet har en fargerik og atmosfærisk dekor, akkurat som de andre hotellene i kjeden. Med massevis av kunst og komfortable møbler kan du slappe av etter en lang dag med sightseeing i New York!

Bestill et rom på citizenM Bowery her

Black Friday-tilbud: Spar minst 30 % på et opphold når som helst i 2023 ved å booke senest 1. desember 2022.

Fasiliteter

citizenM Bowery tilbyr en rekke fasiliteter som sørger for at du får et behagelig opphold. Gratis WiFi er tilgjengelig over hele hotellet. Her finner du også iMacs, i tilfelle du ikke har med deg laptopen din. Hotellet har også en bokbutikk. På den døgnåpne kantina, canteenM, kan du kjøpe deg frokost, middag, snacks og lettere retter. Hva med en drink med en flott utsikt? På rooftop-baren, cloudM, kan du sette deg ned med en drink i hånda og nyte den flotte utsikten.

Rommene

Hotellet har over 300 rom, spredt over 19 etasjer. Alle er utstyrt i den karakteristiske stilen til citizenM. Rommene er kompakte og har store vinduer, noe som gir deg en flott utsikt over nabolaget. Hvert rom har en komfortabel king-sized seng. Du kan slappe av, se gratis filmer og bruke WiFi uten ekstra kostnader (tilgjengelig over hele hotellet). Badet er utstyrt med regndusj. Og sist men ikke minst: du kan styre hele rommet fra senga, via et nettbrett!

citizenM New York Bowery Hotel - Hotellrom citizenM New York Bowery Hotel - Rooftop

Museum of Street Art (MoSA)

citizenM New York Bowery Hotel har mer å tilby enn bare rom – hotellet huser også et museum. Museum of Street Art er en måte å hedre 5 Pointz, et bygg i Long Island City. 5 Pointz var dekorert med verkene til flere graffitikunstnere som helt uventet ble ødelagt i 2013. Et antall av 5 Pointz kunstnerne har skapt ny graffitikunst langs trappene på citizenM. Dette spesielle museet er definitivt verdt et besøk! Jeg vil anbefale å ta heisen til toppetasjen og så spaserer nedover mot første etasje. På denne måten kan du beundre kunstverkene på en avslappet måte.

citizenM New York Bowery Hotel - MoSAcitizenM New York Bowery Hotel - Graffiti

Beliggenhet og tilgjengelighet

citizenM Hotel Bowery ligger i nabolaget Bowery, et hyggelig område på Lower East Side av Manhattan, som stadig øker i popularitet. Bowery ligger like ved Nolita, Chinatown, East Village og SoHo, noe som betyr at det er mange utelivsmuligheter i nærheten av hotellet. Det er ingen klubber i selve gaten hvor hotellet er, og rommet har også lydtette vinduer, så du trenger ikke bekymre deg for støy. Kunstelskere kan være interessert i å vite at nabolaget også har en rekke gallerier, mens andre kan glede seg til det store utvalget av hyggelige restauranter og småbutikker som ligger i gangavstand. Subway-stasjonene Bowery (linje J og Z), Grand Street (B og D) og Spring Street (6) ligger alle i nærheten, noe som gjør at det er enkelt og beleilig å komme seg rundt til resten av byen.

Erics Tips: Jeg er en stor fan av hotellene til citizenM! Jeg vil anbefale å bo på citizenM Bowery hvis du besøker New York for andre eller tredje gang, siden det ikke ligger like sentralt som citizenM Times Square. Bowery er likevel et livlig nabolag og et flott sted å bo. Dessuten kommer du deg til enkelt alle de berømte attraksjonene med de nærliggende subway-stasjonene.

Bestill et rom på citizenM Bowery her

citizenM New York Bowery Hotel - Kunst

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt