Come From Away Broadway tickets

Come From Away Broadway tickets

Spar penger ved å kjøpe Come From Away Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teater-billetter, pluss at det sparer både tid og penger! Se denne forestillingen i Gerald Schoenfeld Theater. Come From Away forteller historien om en kanadisk by hvor 38 passasjerfly strandet på den 11. september i 2001, ettersom de ble nektet innpass i amerikansk luftrom etter angrepene på World Trade Center og Pentagon.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Uventede gjester

De lokale i den vanligvis rolige byen Gander på Newfoundland ønsket velkommen til 6700 uventede gjester. Dette var dobbelt av byens innbyggertall! De kom opp med arrangementer for å underholde den store gruppen med internasjonale besøkende, og for å få de til å føle seg hjemme. Blant de reisende blir det flere endringer i situasjoner og forhold. Kjærestepar slår opp, og ny romanse finner sted. Det er også mennesker som får vite at de har mistet sine kjære i terrorangrepene. Den spesielle historien bak denne musikalen er veldig rørende, og kommer til å påvirke alle i publikum. Men, forestillingen er også til tider morsom, og den reflekterer menneskelig natur, veldedighet og sosiale relasjoner.

Come From Away Broadway tickets - Flyets mannskap Come From Away Broadway tickets - Skuespillere

Hvordan kjøpe Come From Away Broadway tickets?

Billettene til Come From Away fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Erics tips:Hvis du ikke har lyst til å se en tradisjonell forestilling med sang og dans, men likevel har lyst på en tur på Broadway, så vil jeg anbefale at du får med deg Come From Away. Prisen er god og den varer heller ikke så altfor lenge. Det er relativt få skuespillere med i forestillingen, noe som gjør dette til en intim opplevelse.

COVID-19 restriksjoner

Du trenger ikke vaksinasjonsbevis for å se en Broadway-musikal. Bruk av munnbind er valgfritt i teateret. Begrenset antall billetter tilgjengelig.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefalt alder er 10 år og oppover. Barn under 4 år er ikke tillatt i teateret.
 • Varighet: 1 time og 40 minutter
 • Sted: Gerald Schoenfeld Theatre, 236 West 45th Street
 • Hjelpemidler:  T
 • Klikk her for å se Gerald Schoenfeld Theatre-setekartet
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt