Couture Fashion Week i New York

Couture Fashion Week i New York

Couture Fashion Week arrangeres årlig hver vår og høst i verdens største motebyer. Dette betyr selvfølgelig at det også holdes Couture Fashion Week i New York! I begynnelsen av september og februar kan du også ta del i dette eksklusive arrangementet. Sitt helt foran i salen og Innta synes at de mest fantastiske kreasjonene fra verdensberømte designere. Alle som har en fot innenfor moteverdenen i New York går på disse eksklusive mote-fremvisningene og nå kan du sitte sammen med de.

4W43 Building

Couture Fashion Week i New York holdes på Crowne Plaza Times Square, Manhattan. Som en ekte fashionista og mote-entusiast kommer du til å kunne se de nyeste kolleksjonene fra store designere og nye talenter. Du kommer til å få med deg alle begivenhetene, ta fantastiske bilder og se hva som kommer til å ha innflytelse på moteverdenen i den kommende sesongen. De eksklusive showene viser frem mote fra en eller flere designere, og inneholder som regel fengende musikk. Så len deg tilbake og bli forbløffet og inspirert til å gå på shopping i New York av de nyeste kolleksjonene til designere slik som blant annet Laura Williams, Marco Marcu, Mireille Dagher, Isabel Zapardiez, Avril Lemieux og Nedret Taciroglu.

Billetter til Couture Fashion Week

Det er enkelt å kjøpe billetter til Couture Fashion Week i New York. Du ønskes velkommen til 4W43 Building på 43rd Street og Fifth Avenue, tidlig om ettermiddagen. Sørg for at du ankommer i god tid og møt opp 20 minutter tidligere ettersom setene blir tildelt ved inngangen. Ankommer du tidlig har du god tid til å se deg om før showet begynner, og til å innta de mange flotte kreasjonene fra moteverdenen. Det forventes til og med at gjestene viser frem sin indre fashionista; «dress to impress»!

Dette arrangementet er tilgjengelig i september og februar

Bestill billetter til New York Couture Fashion Week her

Couture Fashion Week i New York - Andres Aquino Couture Fashion Week i New York - Laureluxe

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter