Elf the Christmas Musical tickets

Elf the Christmas Musical Tickets

Du burde definitivt ta med barna dine til Elf the Christmas Musical hvis dere reiser til New York i Desember. Denne julemusikalen fremføres på The Theatre ved Madison Square Garden og det er en perfekt anledning til å få familien din i skikkelig god julestemning. Under forestillingen vil du få sett Buddy the Christmas Elf, som er annerledes enn alle de andre alvene og bestemmer seg for å dra til New York for å finne seg selv.

 


Showet er dessverre avsluttet. For andre juleforestillinger, se oversikten over juleshow i New York.

Julenissens hjelpere

Elf the Musical er basert på en amerikansk versjon av Christmas Story og forteller om en av julenissens hjelpere, nemlig alven Buddy som hjelper nissen med å pakke presanger på Nordpolen. Buddy er egentlig en foreldreløs gutt som ved uhell kravlet opp i julenissens sekk og reiste tilbake til Nordpolen med han. Buddy begynte å jobbe som en alv, men han er ganske høy, noe som skiller han ut fra de andre alvene. For å gjøre ting enda verre, så er han heller ikke spesielt god til å pakke gaver. Forskjellene mellom Buddy og de andre alvene får han til å tenke på røttene sine og etter hvert får han lov av julenissen til å reise tilbake til New York. Han begynner å lete etter faren sin når han ankommer byen og sørger for at det blir en magisk jul i New York!

Elf the Christmas Musical Tickets - Buddy forklarer Elf the Christmas Musical Tickets - Julenissen

Hvordan kjøpe Elf the Christmas Musical tickets?

Via lenken nedenfor kan du enkelt kjøpe billetter til Elf the Christmas Musical. Det er lurt å gjøre dette før du drar til New York. Da sparer du tid og dessuten behøver du ikke bekymre deg for at billettene blir utsolgt. Flere av musikalene i New York er populære og blir fort utsolgt.

Show informasjon

  • Aldersgrense: Passende for alle aldre. Barn på over 1 år må ha egen billett.
  • Varighet: 2 timer og 15 minutter
  • Sted: The Theater at Madison Square Garden, 7th Avenue & 32nd Street
  • Denne forestillingen er sesongbestemt og fremføres bare i julesesongen

Elf the Christmas Musical Tickets - Middag Elf the Christmas Musical Tickets - Buddy og julenissen

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt