Elf the Christmas Musical tickets

Elf the Christmas Musical Tickets

Du burde definitivt ta med barna dine til Elf the Christmas Musical hvis dere reiser til New York i Desember. Denne julemusikalen fremføres på The Theatre ved Madison Square Garden og det er en perfekt anledning til å få familien din i skikkelig god julestemning. Under forestillingen vil du få sett Buddy the Christmas Elf, som er annerledes enn alle de andre alvene og bestemmer seg for å dra til New York for å finne seg selv.

Beklager, dette showet er avsluttet
Se heller musikalen How the Grinch Stole Christmas! 

Julenissens hjelpere

Elf the Musical er basert på en amerikansk versjon av Christmas Story og forteller om en av julenissens hjelpere, nemlig alven Buddy som hjelper nissen med å pakke presanger på Nordpolen. Buddy er egentlig en foreldreløs gutt som ved uhell kravlet opp i julenissens sekk og reiste tilbake til Nordpolen med han. Buddy begynte å jobbe som en alv, men han er ganske høy, noe som skiller han ut fra de andre alvene. For å gjøre ting enda verre, så er han heller ikke spesielt god til å pakke gaver. Forskjellene mellom Buddy og de andre alvene får han til å tenke på røttene sine og etter hvert får han lov av julenissen til å reise tilbake til New York. Han begynner å lete etter faren sin når han ankommer byen og sørger for at det blir en magisk jul i New York!

Elf the Christmas Musical Tickets - Buddy forklarer Elf the Christmas Musical Tickets - Julenissen

Hvordan kjøpe Elf the Christmas Musical tickets?

Via lenken nedenfor kan du enkelt kjøpe billetter til Elf the Christmas Musical. Det er lurt å gjøre dette før du drar til New York. Da sparer du tid og dessuten behøver du ikke bekymre deg for at billettene blir utsolgt. Flere av musikalene i New York er populære og blir fort utsolgt.

Show informasjon

  • Aldersgrense: Passende for alle aldre. Barn på over 1 år må ha egen billett.
  • Varighet: 2 timer og 15 minutter
  • Sted: The Theater at Madison Square Garden, 7th Avenue & 32nd Street
  • Denne forestillingen er sesongbestemt og fremføres bare i julesesongen

Elf the Christmas Musical Tickets - Middag Elf the Christmas Musical Tickets - Buddy og julenissen

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter