Funny Girl Broadway Tickets

Funny Girl Broadway Tickets

Kjøp dine Funny Girl Broadway tickets før du reiser til New York. Å kjøpe billetter til Broadway på nett er enkelt og det sparer deg for både tid og penger. Besøk August Wilson Theatre for å se fortellingen om Fanny Brice. Du kjenner kanskje til Funny Girl fra filmen i 1968 med Barbra Streisand i hovedrollen.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

En klassisk musikalsk komedie

Funny Girl forteller historien om Fanny Brice, ei jente fra Lower East Side som drømmer om et liv på scenen. Ingen ville trodd at hun kom til å bli en stjerne, men hun vil bli en av de mest elskede artistene i historien. Denne morsome forestillingen inneholder sanger som «Don’t Rain on my Parade», «I am the Greatest Star» and «People».

Fortellingen om Fanny Brice

Musikalen finner sted rundt første verdenskrig i New York. Selv om Fanny får sin første rolle i et show, prøver folk rundt henne å fraråde henne å spille, siden hun ikke overholder typiske skjønnhetsstandarder. Selv om showet blir et stort rot, synes publikum det er morsomt og elsker Fanny. Seks måneder senere går drømmen hennes om å bli medlem av Ziegfeld Follies oppfylt. Hun møter deretter Nicky Arnstein, som lover at hvis han vinner mye penger ved å spille poker, vil de gifte seg. Til slutt gifter de seg, flytter inn i et herskapshus og får en datter sammen, Sadie. Men Nicks kjærlighet til gambling forårsaker mange problemer…

Funny Girl Broadway Tickets - Fanny og Nick Funny Girl Broadway Tickets - Scene

Hvordan kjøpe Funny Girl Broadway tickets?

Funny Girl Broadway tickets fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.
Erics tips: «gjennom hele musikalen heier du på Fanny. Innredningen og kostymene er fantastiske. Du kommer garantert til å le!»

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 10 år. Barn under 4 år slippes ikke inn i teateret
 • Varighet: 2 timer og 40 minutter
 • Sted: August Wilson Theatre, 245 West 52 Street
 • Hjelpemidler:  T
 • Klikk her for å se August Wilson Theatre-setekartet

Funny Girl Broadway Tickets - Forestillingen Funny Girl Broadway Tickets - dans

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt