Funny Girl Broadway Tickets

Kjøp billetter nå
Funny Girl Broadway Tickets

Kjøp dine Funny Girl Broadway tickets før du reiser til New York. Å kjøpe billetter til Broadway på nett er enkelt og det sparer deg for både tid og penger. Besøk August Wilson Theatre for å se fortellingen om Fanny Brice. Du kjenner kanskje til Funny Girl fra filmen i 1968 med Barbra Streisand i hovedrollen.

Kjøp dine billetter til Funny Girl her

En klassisk musikalsk komedie

Funny Girl forteller historien om Fanny Brice, ei jente fra Lower East Side som drømmer om et liv på scenen. Ingen ville trodd at hun kom til å bli en stjerne, men hun vil bli en av de mest elskede artistene i historien. Denne morsome forestillingen inneholder sanger som «Don’t Rain on my Parade», «I am the Greatest Star» and «People».

Fortellingen om Fanny Brice

Musikalen finner sted rundt første verdenskrig i New York. Selv om Fanny får sin første rolle i et show, prøver folk rundt henne å fraråde henne å spille, siden hun ikke overholder typiske skjønnhetsstandarder. Selv om showet blir et stort rot, synes publikum det er morsomt og de elsker Fanny. Seks måneder senere går drømmen hennes om å bli medlem av Ziegfeld Follies oppfylt. Hun møter deretter Nicky Arnstein, som lover at hvis han vinner mye penger ved å spille poker, vil de gifte seg. Til slutt gifter de seg, flytter inn i et herskapshus og får en datter sammen, Sadie. Men Nicks kjærlighet til gambling forårsaker mange problemer…

Funny Girl Broadway Tickets - Rollebesetning

COVID-19 restriksjoner

Du trenger ikke vaksinasjonsbevis for å se en Broadway-musikal. Det er fortsatt påkrevd å bruke munnbind under forestillingen. Begrenset antall billetter tilgjengelig.

Informasjon om forestillingen

  • Aldersgrense: Anbefalt fra 10 år. Barn under 5 år er ikke tillatt i teateret.
  • Varighet: Omtrent 2 timer og 40 minutter
  • Sted: August Wilson Theatre, 245 West 52 Street
  • Klikk her for å se August Wilson Theatre-setekartet

Kjøp dine billetter til Funny Girl her

Har du ikke lyst til å se Funny Girl?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt