Gratis Audio Tour i New York

Gratis Audio Tour i New York

Visste du at New York opprinnelig ble kalt for «New Amsterdam»? Ønsker du å lære mer om New Yorks nederlandske røtter og om hvordan nederlenderne grunnla byen? Da kan du laste ned en gratis lydguide til din PC, MP3-spiller, iPhone, iPod eller smarttelefon. Du kommer til å bli guidet gjennom Lower Manhattan til stedet hvor de nederlandske la grunnlaget for New York slik som vi kjenner til byen den dag i dag.

Erics tips: Denne turen tar omtrent en og en halv time, men den er absolutt verdt det. Startpunktet er helt ned i Downtown og mens du hører på lydguiden kommer du til å gå forbi viktige steder som du aldri ville ha gjettet at var betydningsfulle. Dette er en gratis tur som har blitt laget for å kunne lære deg mer om hvordan Nederland og nederlenderne var med på å forme New York og USA. «New Amsterdam Trail» er virkelig verdt å få med seg. Denne lydguiden er bare tilgjengelig for nedlastning på engelsk.

Last ned lydguiden og informasjonssiden her

Dersom du har lyst på en guidet tur istedenfor, sjekk ut buss og guidet turer i New York.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter