Erics New York Den er gratis i App Store
App storeGoogle play
Gratis Audio Tour i New York

Gratis Audio Tour i New York

Gratis Audio Tour i New York

Visste du at New York opprinnelig ble kalt for “New Amsterdam”? Ønsker du å lære mer om New Yorks nederlandske røtter og om hvordan nederlenderne grunnla byen? Da kan du laste ned en gratis lydguide til din PC, MP3-spiller, iPhone, iPod eller smarttelefon. Du kommer til å bli guidet gjennom Lower Manhattan til stedet hvor de nederlandske la grunnlaget for New York slik som vi kjenner til byen den dag i dag.

Erics tips: Denne turen tar omtrent en og en halv time, men den er absolutt verdt det. Startpunktet er helt ned i Downtown og mens du hører på lydguiden kommer du til å gå forbi viktige steder som du aldri ville ha gjettet at var betydningsfulle. Dette er en gratis tur som har blitt laget for å kunne lære deg mer om hvordan Nederland og nederlenderne var med på å forme New York og USA. “New Amsterdam Trail” er virkelig verdt å få med seg. Denne lydguiden er bare tilgjengelig for nedlastning på engelsk.

Last ned lydguiden og informasjonssiden her

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter