Gratis dans i Bryant Park

Gratis dans i Bryant Park

Hvorfor ikke bli med på en gratis dansetime i Bryant Park? I denne populære byparken kan du delta på en rekke forskjellige aktiviteter. Her arrangeres det også rolige aktiviteter som Tai Chi eller gratis Bird Tour (en guidet tur for å se fugler).

Limón Dance Company New York

Hver lørdag morgen mellom kl. 10:00 og 11:00 ledes gruppetimer med moderne dans av nåværende og tidligere medlemmer av Limón Dance Company. Dette er et internasjonalt anerkjent dansekompani for moderne dans fra New York City. Moderne dans handler om bevegelse, naturlig rytme og kontroll over kroppens vekt. Gruppetimene er artige og passer for alle aldersgrupper. Bevegelsene er ikke for vanskelige, og det handler for det meste om å ha det gøy mens du rører på kroppen din. Limón Dance Company arrangerer disse timelange dansetimene hver lørdag fra juni til september. Begi deg ut på en opplevelse med bevegelse og dans, og kom til Bryant Park en lørdag morgen for en gratis dansetime! Sjekk oversikten over dansetimer i Bryant Park for å se om du kan være med.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt