Gratis film i Bryant Park

Gratis film i Bryant Park

New York er en by som brukes i mange filmer. Hver sommer arrangeres det gratis filmvisning under åpen himmel i Bryant Park. Dette organiseres i forbindelse med Bryant Park Movie Nights. Hver mandag kveld fra juni til slutten av august vises det som oftest en gratis film på gressplenen. Du kan finne deg en plass å sitte fra og med kl. 17:00 før filmen begynner ved solnedgang (som regel i ni-tiden). Filmen varer til rundt kl. 23:30. Det anbefales at du ankommer i tide for å kunne finne deg en sitteplass, spesielt ettersom Bryant Park Movie Nights er veldig populær både blant besøkende og innbyggerne i New York. Mange tar med seg et teppe og noe snacks slik at de først kan ha en piknik i parken før filmen begynner.

Programmet for 2022

Ikke kunngjort enda.

Erics tips: Dette er en super aktivitet for en hyggelig sommerkveld i New York. Ettersom filmfestivalen er såpass populær burde du sørge for å være der i god tid før filmen begynner. De fleste ankommer mellom kl. 18:00 og 19:00. For å få mest mulig ut av kvelden så foreslår jeg at du tar med deg mat og drikke, pluss et teppe som du kan sitte på. Filmfestivalen er også en utmerket mulighet til å snakke med lokalbefolkningen som alltid har lyst til å slå av en prat. Det kan bli veldig kaldt i løpet av New Yorks sommernetter, så vær forberedt og ta med deg en genser eller en jakke. Du kan også benytte deg av de berømte offentlige toalettene i Bryant Park, omgitt av vakre blomster!

Gratis film i Bryant Park - Filmkveld

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt