Gratis New York fargelegging

Gratis New York fargelegging! Å fargelegge er en perfekt aktivitet under disse tidene, og derfor har jeg har gjort noen av mine New York bilder til bilder som kan fargelegges. Du kan laste de ned ved å klikke på de og printe de ut. Moro for både barn og voksne

Bildene er gratis, men du kan bidra for å bruke de og hjelpe NewYork.no gjennom denne krisen hadde jeg satt utrolig stor pris på det! Klikk her for å gi en (selvbestemt) donasjon.

Statue-of-LibertyChrysler-Building

One World Trade CenterUpper West Side

Central ParkHope sign

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter