Guidet tur til Glee i New York

Kjøp billetter nå
Guidet tur til Glee i New York

Guidet tur til Glee i New York er definitivt midt i blinken for deg hvis du er en ekte Glee-fan. Selv om tv-serien Glee finner sted på McKinley High School i Illinois, så befinner New Directions seg i New York for å delta i en nasjonal konkurranse for skolekor i løpet av seriens andre sesong. Glee-klubbens kjærlighet til New York City slutter ikke der! Følg i fotsporene til Glee-gjengen, oppdag Broadway og besøk teatre hvor mange av skuespillerne fra serien har gjort sin debut. Sørg også for at du øver ettersom turgruppen kommer til å gå opp de berømte røde trappetrinnene mens dere synger Empire State of Mind!

Dessverre er ikke denne turen lenger tilgjengelig. Alternativt kan du bestille guidet tur til steder for TV- og filminnspilling

Contents

Don’t stop believing!

Seriøst, gi aldri opp håpet! Du vil få sjansen til å synge noen av de mest berømte Glee-sangene i løpet av den første gåturen langs travle Broadway, og hvis du fortsatt ikke har imponert produsentene, så får du nok en sjanse på slutten av turen. Gjør ditt beste og syng med på Empire State of Mind! Hvis du er som meg så vet du at du aldri kommer til å opptre på Broadway og da trenger du jo ikke å bekymre deg. Du kommer til å få en kjempeartig opplevelse og du vil ha massevis av morsomme historier om både Broadway og Glee som du kan fortelle til vennene dine når du kommer hjem til Norge!

Skapelsen av Glee

Visste du at Ryan Murphy (som laget Glee) brukte tre måneder på å besøke Broadway-show i hemmelighet i stedet for å benytte seg av tradisjonelle auditioner? Han var på utkikk etter nye talenter og han fant skuespillerne Matthew Morrison (fra Hairspray), Lea Michele (fra Spring Awakening) og Jenna Ushkowitz (1996-versjonen av The King and I). Showet ble en kjempesuksess og har lokket til seg stjerner som Idina Menzel som spilte den originale Wicked Witch og som nå er berømt for stemmen bak den iskalde Elsa fra Frozen (Frost).

Bli med på en Glee guidet tur og gjenopplev favorittepisodene dine! Turen blir ledet av en entusiastisk guide og går gruppen går gjennom The Great White Way (en del av Broadway mellom 42nd og 53rd Street). Du kommer til å få danse og synge mens du lærer om de forskjellige teatrene og om hvordan seriens skuespillere ble oppdaget. Og hvem vet? Kanskje er det en talentspeider på utkikk etter nye stjerner, så gjør ditt beste!

Erics tips: Stemningen på en guidet tur til Glee er helt på topp. Guidene er gode sangere og de har god kunnskap om Broadways historie og skuespillerne i Glee. Dette er også en perfekt start på dagen hvis du planlegger å gå på en Broadway-musikal i New York samme kveld. Om du våkner opp dagen derpå og fortsatt føler for å synge, ta turen til Ellen’s Stardust Diner!

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem på mobiltelefonen din som en mobilbillett.

Varighet: 2 timer
Avgangssted: Theater District
Avgangstid: 11:00

Guidet tur til Glee i New York - Times Square Guidet tur til Glee i New York

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt