Hello, Dolly! Broadway tickets

Hello Dolly på Broadway Tickets

Kjøp Hello, Dolly! Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Denne etterlengtede musikalen er endelig tilbake og fremføres på Shubert Theatre. Musikalen er basert på det originale og prisbelønte stykket som hadde sin debut på Broadway i 1964. Nypremieren av Holly, Dolly! er koreografert og regissert av to Tony Award vinnere. Dolly er en profesjonell ‘matchmaker’ som nylig har funnet den perfekte matchen til sin nyeste klient: seg selv!

Beklager, dette showet er avsluttet.

Se en mengde av andre Broadway-show her

Den perfekte match

Musikalens historie finner sted på slutten av 1800-tallet i byen Yonkers, New York. Horace Vandergelder er en rik og sur enkemann som ønsker å finne kjærlighet. Han tar kontakt med Dolly for å benytte seg av hennes matchmaking tjenester. Ikke lenge etter deres første møte innser Dolly at hun selv kan være en perfekt match for Horace. Hun påtar seg den ultimate utfordringen, nemlig å få Horace til å innse dette selv. Kommer Dolly til å lykkes med å vinne hjertet til sin viktigste kunde?

Hvordan kjøpe billetter til Hello, Dolly! på Broadway?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt kommer du øyeblikkelig til å bli tilsendt en bekreftelse og en kupong via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Show-informasjon

  • Aldersgrense: Barn under 4 år er ikke tillatt i teateret.
  • Varighet: 2 timer og 40 minutter
  • Sted: Shubert Theatre, 225 West 44th Street

Hello Dolly Broadway tickets - Dolly

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt