Hest og vogn i Central Park

Kjøp billetter nå
Hest og vogn i Central Park

Med en hest og vogn i Central Park vil du besøke parken fra en vogn dratt av en hest. Å ta en tur med hest og vogn er en veldig fin og romantisk måte å oppleve Central Park på. Du vil utforske broene, fontene og statuene som gjør parken til et av de viktigste høydepunktene i New York. Videre kan du forestille deg å være en del av det «gamle» New York, da de velstående borgerne ble fraktet med vogner.

Kjøp billetter til hest og vogn i Central Park her 

Om turen ikke er tilgjengelig på ønsket dato kan du bestille denne turen med hest og vogn i Central Park.

Contents

Tur med hest i Central Park

Turen varer enten 25, 45 eller 55 minutter. Du vil ikke få sett hele parken i løpet av denne tiden, ettersom Central Park er alt for stor til det, men turen går forbi de vakreste stedene og severdighetene. Kusken vil fortelle om historien til Central Park etterhvert som dere passerer gjennom de flotteste delene av Central Park. Visste du at parken var så full av stein at arkitekten måtte importere jord fra New Jersey for å kunne plante trær? Hele parken har blitt bygget og plantet, med unntak av de steinene som har vært der i millioner av år. Kuskene har mye erfaring, så de kan fortelle deg mye interessant om parken. Ikke nøl med å stille spørsmål! De fleste av kuskene har fotobøker tilgjengelige i vognen sin, sånn at du kan se hvordan noen av parkens steder så ut for hundre år siden.

Hest og vogn i Central Park - Hest Hest og vogn i Central Park - Gyllen vogn

Kjendiser i Central Park

Kjøreturen er selvfølgelig ikke bare en historietime. Fra vognen vil du få se hvordan newyorkere benytter seg av parken på mange forskjellige måter. Kanskje ser du en live tangotime, en konsert, et bryllup eller en baseballkamp. Hvis du er heldig ser du kanskje også en av de mange kjendisene som ofte jogger gjennom parken, som blant annet Snoop Dogg og Sarah Jessica Parker. Kusken stopper hvor du vil, sånn at du kan gå ut av vognen og ta bilder hvis du ønsker det. Fire voksne får plass i vognen (to barn under syv år tilsvarer én voksen) så du kan ta med deg hele familien. Hvis du ønsker å ta en romantisk kjøretur for bare to personer, eller hvis du vil har planer om å fri, så har kusken mye erfaring med dette også.

Praktisk informasjon

Etter kjøp, mottar du en kupong med kuskens kontaktinformasjon. Du må kontakte kusken minst en dag før turen. Du kan printe kupongen ut eller vise den på telefonen din.

  • Pris: Fra 1407 kr per vogn
  • Varighet: 25 – 55 minutter
  • Ekstra: Maks 4 personer per vogn. Vognen er alltid privat.

Kjøp billetter til hest og vogn i Central Park her

Hest og vogn i Central Park - Vognene

Spesiell juletur med hest og vogn

Julen i New York er magisk, men den kan bli enda mer magisk på en tur med hest og vogn. Under denne turen kan du lene deg tilbake å nyte Central Park, juletreet på Rockefeller, Saks Fifth Avenue lysshow, og mye mer. Se hvordan alle lysene blinker og havn i en ordentlig New York-julestemning!

Bestill tur med hest og vogn her

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt