Erics New York Den er gratis i App Store
App storeGoogle play
Horseback Riding i Central Park

Horseback Riding i Central Park

Horseback Riding i Central Park

Horseback riding i Central Park er en avslappende aktivitet som samtidig lar deg utforske den flotte parken. Oppdag hva parken har å by på – sett fra hesteryggen. Rideturen varer i 1 eller 2 timer, og du rir på egenhånd uten å bli leiet. Guiden rir foran deg på stien som fører gjennom parken. Dette er en unik opplevelse for enhver, enten du er en erfaren rytter eller dette er første gang du sitter på en hest.

Denne turen er dessverre ikke lengre tilgjengelig, men du kan fortsatt ta en sykkeltur gjennom Central Park

En spesiell ridetur

Du møter turguiden og hesten din ved Tavern on the Green i Central Park. Turgruppen er liten og turen begynner med at turguiden deler ut ridehjelmer samt forklarer hvordan du håndterer og styrer hesten. Så begynner rideturen! I Central Park er en lett trav det raskeste tempoet man får lov til å ri i, så dette er en trygg og avslappende aktivitet. Ruten varierer fra tur til tur, avhengig av dagens forhold. Det er ikke mange ryttere i Central Park, så dette er også et uvanlig syn for forbipasserende i parken. I løpet av rideturen ble jeg ofte vinket til og flere ønsket å ta bilde av hesten. Hvis du blir med på horseback riding i Central Park får du virkelig følelsen av at du gjør noe eksklusivt.

Erics tips: Jeg hadde aldri sittet på en hest før jeg ble med på denne rideturen, derfor hadde jeg ingen anelse om hva jeg kunne forvente. Jeg må innrømme at jeg var litt nervøs! Jeg går eller sykler i Central Park nesten daglig, eller så krysser jeg med en taxi, men dette var en helt ny opplevelse. Jeg ble veldig overrasket over at jeg fikk en så avslappende opplevelse på ryggen til et så stort dyr. Er du glad i hester? Da kommer du definitivt til å like horseback riding i Central Park. Guiden kommer til å fortelle deg alt du trenger å vite om hestene: hva slags hesterase de er og hvordan de blir stelt. Er du som meg, helt uerfaren når det gjelder hest? Da er en ridetur gjennom Central Park en super mulighet for å lære å ri! Personlig synes jeg at dette var en fantastisk opplevelse, og dette blir definitivt ikke min siste gang på denne rideturen. Dette er også en utmerket (romantisk) tur å gi som en overraskende gave til noen du er glad i.

Horseback Riding i Central Park - Hestene Horseback Riding i Central Park - Stien

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du enten kan printe ut og ta med deg, eller vise frem på smarttelefonen din som en mobilbillett.

  • Aldersgrense: 10 år
  • Varighet: 1 eller 2 timer
  • Avgangssted: Tavern on the Green i Central Park
  • Avgangstid: daglig mellom kl. 09:00 og 16:00

Horseback Riding i Central Park - Ridning

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter