Kajakktur i New York

Kajakktur i New York

Bli med på en kajakktur på Hudson-elven i New York hvis du ønsker å kombinere fysisk aktivitet med sightseeing. Du trenger ingen tidligere erfaring med kajakk, så nøl ikke med å bestille denne turen!

Denne turen er ikke lenger tilgjengelig. Bestill jetski i New York istedenfor.

Kajakkpadling på Hudson-elven

Du begynner kajakkturen din ved et koselig båthus på vestsiden av Manhattan, bare 15 minutter til fots unna Times Square. Her kan du skifte klær og gjøre deg klar for kajakkturen. Du kan benytte deg av et gratis skap for å oppbevare gjenstandene dine og det er best å legge igjen alt som ikke er vanntett ettersom det vil bli vått i kajakken. Legg også igjen klesskift og et håndkle slik at du kan tørke deg og ta på tørre klær etter turen. Du vil få utdelt en redningsvest og guiden vil forklare deg hva du (ikke) skal gjøre, noe som tar omtrent 15 minutter. Du vil også få litt tid til å øve-padle i det stille vannet like ved båthuset før du følger etter guiden din i retning Hudson-elven.

I begynnelsen kan det være litt vanskelig ettersom du må bli vant til å padle, samt at du først padler i mot strømmen. Men du kommer til å få taket på det etterhvert! Etter omtrent en halvtime med padling vil guiden gi deg en kort pause slik at du slappe av litt og innta den vakre utsikten over New Yorks skyline. Veien tilbake er mye lettere å padle ettersom du padler i samme retning som strømmen og hvis du er heldig får du kanskje litt hjelp av vinden også.

Erics tips: Denne turen er et spesielt godt egnet for folk som liker fysisk aktivitet og sport. Fra elven vil du få en unik utsikt over Manhattan, men du vil først og fremst være opptatt med kajakkpadlingen.

Kajakktur i New York - Kajakker Kajakktur i New York - Hudson-elven

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt