King Kong the Musical Broadway tickets

Musikalen King Kong Broadway Tickets

King Kong the Musical Broadway tickets kan enkelt kjøpes på nett. Jeg anbefaler at du kjøper teaterbilletter før du reiser til New York. Dette kan spare deg både tid og penger. Musikalen King Kong fremføres på Broadway Theatre og den er basert på boken som ble adaptert fra 1933-filmen med samme navn. Forestillingen handler om den forhistoriske gorillaen, Kong, som utvikler et dypt emosjonelt bånd med en kvinne som han kidnapper.

Beklager, dette showet er avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Enorm gorilla

Musikalen King Kong er en moderne versjon av den klassiske fortellingen om “skjønnheten og udyret”. Manuset er skrevet av Jack Thorne, berømt for arbeidet sitt på Broadway-hitten “Harry Potter and the Cursed Child”. Musikalens musikk er komponert av Eddie Perfect som er en australsk artist og låtskriver. Hovedrollen er selvfølgelig besatt av en gigantisk gorilla som kommer til live ved hjelp av infrarød-teknikker og diverse skuespillere. I motsetning til skuespillerne på scenen så verken snakker eller synger Kong, men han lager noen lyder som nesten virker levende. King Kong på Broadway er en ordentlig musikal med sang og dans, men det er litt av et spetakkel!

Musikalen King Kong the Musical Broadway Tickets - King Kong Musikalen King Kong the Musical Broadway Tickets - King Kong og Ann

Hvordan kjøpe King Kong the Musical tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt, kommer du med en gang til å bli tilsendt en bekreftelse og en kupongen via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får utlevert i billettluken til teateret). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post til [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Erics Tips: Spesialeffektene som brukes i denne musikalen er fantastiske, og særlig imponerende er den enorme gorillaen på scenen. Jeg kan også anbefale denne musikalen hvis du ikke er så god i engelsk, for den velkjente fortellingen er lett å følge.

Informasjon om forestillingen

  • Aldersgrense: Passende for barn på 8 år og eldre. Barn under 4 år er ikke tillatt i teatret.
  • Varighet: 2 timer og 30 minutter
  • Sted: Broadway Theatre, 1681 Broadway
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt