Klassisk filmtur i New York

Kjøp billetter nå
Klassisk filmtur i New York

En klassisk filmtur i New York tar deg med til flere av innspillingsstedene til klassiske filmer som er laget i New York. Fokus er på «Turner Classic Movies», et samarbeid mellom to store TV-nettverk, Turner Entertainment Company og Warner Bros. Dette er skaperne av mange klassiske filmer, med et repertoar som, blant annet, inkluderer King Kong, Ghostbusters og Breakfast at Tiffany’s.

Bestill en klassisk filmtur i New York her

Busstur til innspillingssteder

Du møter den erfarne guiden din, som også av og til er en skuespiller, ved Times Square. Her går du ombord i bussen for en tre timer lang tur gjennom Manhattan. Innspillinger av filmer og TV-serier er et daglig syn i New York, så det er mange steder du vil kjenne igjen fra filmlerretet. Bussen tar deg med forbi mange velkjente innspillingssteder, og på veien vises det klipp av filmer som ble spilt inn på disse stedene. Blant annet får du sett Empire State Building, som spiller en sentral rolle i den klassiske filmen King Kong. I tillegg vil du dra kjensel på et market som både er med i filmen Manhattan og You’ve Got Mail. Dessuten får du sett subway-risten som er ansvarlig for Marilyn Monroes berømte skjørt-episode. Denne turen er en flott måte å kombinere din kjærlighet for film med sightseeing på Manhattan!

Klassisk filmtur i New York - Leiligheten i Breakfast at Tiffany's Klassisk filmtur i New York - Zabar's

Erics tips: I løpet av turen vil du stoppe på et antall steder for å ta bilder. Et av disse stoppene er Zabar’s, en matbutikk med retter fra hele verden. Hvis det er tid nok, vil jeg definitivt anbefale at du kjøper deg noe godt.

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong med informasjon. Du kan enten velge å printe den ut og bruke den som en billett til turen, eller vise den som en mobilbillett på telefonen din.

  • Varighet: rundt 3 timer
  • Avgangssted: Times Square, Midtown Manhattan
  • Avgangstid: kl. 10:30

Bestill en klassisk filmtur i New York her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt