KPOP Broadway Tickets

KPOP Broadway Tickets

Kjøp dine KPOP Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, det sparer deg også for både tid og penger. Fordyp deg i verden til koreansk pop i denne forestillingen fylt med musikk og dans. Kampen for å bli best av de beste i denne tøffe bransjen skildres godt. Musikalen KPOP fremføres på Circle in the Square Theatre.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway show her

K-pops verden

Musikalen introduserer deg i K-pops verden. Musikalen forteller historien til de globale stjernene som ofrer alt for en spesiell konsert, mens en sanger står overfor en indre kamp for å demontere et av de mest populære plateselskapene i bransjen. Opplev den voldsomme disiplinen, talentet og kommersielle ambisjonene bak K-pop.

KPOP Broadway tickets - Luna KPOP Broadway tickets - Dansefremførelse

En unik forestilling på Broadway

KPOP er en multimediaopplevelse fylt med musikk, dans og sanger, med Luna som et av Koreas største talenter, i hovedrollen. En tidligere versjon av musikalen fikk en Richard Rodgers Award, tre Lucille Lortel Awards og syv Drama Desk Award-nominasjoner. K-pop har erobret verden og har mange lojale fans. Bandet BTS har blant annet hits som er internasjonalt kjent.

Hvordan kjøpe KPOP Broadway tickets?

KPOP Broadway tickets fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

KPOP Broadway tickets - Sang KPOP Broadway tickets - Rollebesetning

COVID-19 restriksjoner

Du trenger ikke vaksinasjonsbevis for å se en Broadway-musikal. Bruk av munnbind er valgfritt i teateret. Begrenset antall billetter tilgjengelig.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefalt fra 10 år. Barn under 4 år slippes ikke inn i teateret.
 • Duration: 2 timer og 15 minutter
 • Location: Circle i Square Theatre, 235 W 50th Street
 • Klikk her for seteoversikten over Circle in the Square Theatre
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt