Mean Girls Broadway Tickets

Mean Girls on Broadway Tickets

Spar penger på å kjøpe Mean Girls Broadway tickets før du reiser til New York. Det er trygt og enkelt å kjøpe teaterbilletter på nett, og det kan spare deg mye tid og styr. Mean Girls er tilbake! Du husker sikkert de lite hyggelige jentene fra den populære filmen som ble utgitt i 2004, og nå er de her igjen for å erobre Broadway. Dra til August Wilson Theatre for denne artige musikalen som handler om maktkampen mellom tenåringsjenter.

Beklager, dette showet har avsluttet. 

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kampen om å være populær

Mean Girls handler om hovedpersonen Cady Heron, som flytter tilbake til USA etter å ha bodd i Afrika i 12 år. Når hun begynner på skolen igjen i Illinois kan det kanskje virke som om tilværelsen på den afrikanske savannen var mye lettere å forholde seg til. På skolen er det en stor kamp rundt det å være populær, og øverst på rangeringen finner man «The Plastics» – ledet av sjarmerende, men slemme, Regina. Cady ender opp med å delta i populæritetskampen mot Regina, men hun finner fort ut at det slett ikke er enkelt å stjele tronen. Broadway-utgaven av Mean Girls er skrevet av Tina Fey, som også har stått for manuskriptet til filmen med samme navn. Fey er også kjent fra, blant annet, Saturday Night Live.

Mean Girls Broadway Tickets - Jentene Mean Girls Broadway Tickets - Romantikk

Hvordan kjøpe Mean Girls tickets?

Billettene til Mean Girls fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Mean Girls Broadway Tickets - Spiser lunsj Mean Girls Broadway Tickets - På kjøpesenteret

Erics tips: Hvis du elsker filmen, så er dette musikalen for deg. Stykket har blitt oppdatert og tilpasset de sosiale mediers tidsalder, men “the burn book” er fortsatt med. Denne musikalen har sin egen dedikerte fanklubb … bare så du vet hva du kan forvente den av publikummet. Vil du gjøre kvelden enda mer uforglemmelig? Feir med stil ved å leie en limousine i New York, og du kan kjøre ned Broadway før du kommer til teatret.

COVID-19 restriksjoner

Du trenger ikke vaksinasjonsbevis for å se en Broadway-musikal. Bruk av munnbind er valgfritt i teateret. Begrenset antall billetter tilgjengelig.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 10 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 2 timer, og 30 minutter
 • Beliggenhet: August Wilson Theatre, 245 West 52nd Street
 • Klikk her for å se August Wilson Theatre-setekartet
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt