Mrs. Doubtfire Broadway tickets

Mrs. Doubtfire Broadway tickets

Bestill Mrs. Doubtfire på Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt å kjøpe teaterbilletter på nett, som sparer deg både for tid og penger! Musikalen Mrs. Doubtfire fremføres i Stephen Sondheim Theatre. En nostalgisk påminnelse av filmen fra 1993 ved samme navn, hvor Robin Williams hadde hovedrollen som skotske barnepike Euphegenia Doubtfire. Den godt elskede, komiske og hjertevarmende historien blir nå gjenfortalt på Broadway!

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Den uunnværlige barnevakt

Den tidløse historien fra filmen er nært kopiert til musikalen. Ekteskapet til den arbeidsledige skuespilleren, Daniel Hillard, er på tynn is. Nok en gang oppstår det uenigheter med partneren, og Miranda bestemmer at det er på tide med en skilsmisse. Situasjonen forverres, og som et resultat av skilsmissen mister Daniel foreldreansvaret over sine barn. For å kunne treffe dem oftere enn kun hver lørdag begynner han å jobbe for Miranda, forkledd som barnevakten Mrs. Doubtfire. I denne rollen må han gjøre mer enn å bare underholde barna. Husarbeid og foreldreplikter kommer ikke naturlig for Daniel, men over tid kommer han inn i rollen, og han blir uunnværlig i livene til Miranda og barna.
Mrs Doubtfire på Broadway Tickets Daniel Mrs Doubtfire Broadway Tickets - telefonsamtale

Hvordan kjøpe Mrs. Doubtfire på Broadway Tickets?

Billettene til Mrs. Doubtfire tickets fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
  • Garantert autentiske billetter
  • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
  • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
  • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
  • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Informasjon om forestillingen

  • Aldersgrense: Anbefalt fra 8 år. Barn under 5 år slipper ikke inn i teateret.
  • Sted: Stephen Sondheim Theatre, 124 West 43rd Street
  • Hjelpemidler: 

Mrs Doubtfire Broadway Tickets - putekrig

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt