New York Knicks tickets 2024

Kjøp billetter nå
New York Knicks tickets

Det er enkelt å kjøpe New York Knicks basketballbilletter før du reiser til New York. Å se en NBA basketball kamp i New York er en super opplevelse da stemningen alltid er på topp i stadionet. Det er veldig enkelt å skaffe billetter til en Knicks kamp.

Knicks spiller i den berømte sports- og musikkarenaen Madison Square Garden i hjertet av Manhattan. Siden arenaen er innendørs og varm er det en morsom opplevelse å gå på en kamp her på vinteren. Basketballsesongen i New York er fra oktober til april.

Billetter for sesongen 2024 - 2025 er ikke tilgjengelig ennå
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på eric@newyork.no og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

Kjøp dine New York Knicks billetter her

Contents

Kjøp New York Knicks tickets

Du kan kjøpe billetter til New York Knicks ved å sjekke programoversikten her, hvor du kan søke og få en oversikt over alle tilgjengelige kampdatoer. Billetter kan betales med kredittkort og du kommer til å motta de via e-post. Billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Det er ikke mulig å skrive ut disse billettene. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli sendt til deg i tide.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Noen ganger er billettene dyrere enn den originale prisen og dette er fordi New York Knicks kampen er utsolgt.

Hvis du er i New York, men ikke kan få tak i billetter til en Knicks kamp, sjekk om Brooklyn Nets spiller.

Hvor burde jeg sitte i Madison Square Garden?

Det er viktig å ha gode sitteplasser når man drar på en basketballkamp, spesielt hvis dette er din første gang. Men du trenger ikke å kjøpe de dyreste billettene.

  • Seksjon 400: Disse setene er ofte veldig billige, men det er en grunn til dette; du ser ikke mye herfra. Hvis du er en stor fan av basketball så gjør kanskje ikke dette så mye, men hvis dette er din første kamp så vil jeg ikke anbefale det.
  • Seksjon 200: Min favoritt! Se seksjonene som er markert i rødt nedenfor. Disse setene er gode og gir absolutt mye for pengene. Billige Knicks billetter ligger på 50-120 dollar. Rader: jo lavere nummer, jo bedre seter, så prøv å få tak i billetter til rad 14 eller lavere.
  • Seksjon 100: Veldig gode sitteplasser, med mindre du får et sete bak en stolpe. Prøv å få seter i midten. Billige billetter i denne seksjonen ligger på 200-250 dollar.

Kjøp New York Knicks tickets her

Billetter for sesongen 2024 - 2025 er ikke tilgjengelig ennå
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på eric@newyork.no og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

New York Knicks Tickets - Madison Square Garden salkart

Praktisk informasjon

Hvordan kommer jeg meg til Madison Square Garden?

Det er enkelt å komme seg til Madison Square Garden fra hvor som helst i New York. Hovedinngangen ligger på 8th Avenue mellom 31st og 32nd Street, men det finnes også andre innganger.

Du kommer dit ved å ta subway A, C, E eller 1 og gå av på 32nd Street. Hvis du ikke har noe imot å gå litt, så kan du ta subway B, D, R, N eller Q og gå av på Herald Square (32nd Street).

Når må jeg være ved stadion?

Jeg vil anbefale at du ankommer stadion 30 – 60 minutter i forveien.

Etter kampen

Etter kampen kan du enkelt fortsette kvelden din hvor som helst i Manhattan. Taxier vil stille seg opp utenfor Madison Square Garden og subway går fortsatt.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

New York Knicks - BasketballkampNew York Knicks Tickets Madison Square Garden

Hvor mye koster billetter til New York Knicks?

Du kan kjøpe billetter til New York Knicks fra

Hvor spiller Knicks?

New York Knicks hjemmebane er på Madison Square Garden

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt