New York, New York Broadway tickets

New York New York Broadway tickets

Du kan enkelt skaffe dine New York, New York Broadway tickets før du reiser til New York. Kjøp dine teaterbilletter på nett for å spare både tid og penger. Denne hyllesten til New York tar deg med tilbake til 1946 hvor enhver artist prøver å bli den neste store, det samme gjelder newyorkeren Jimmy Doyle, og Francine Evans, som nettopp har ankommet med bussen fra Philly. Vil de lykkes? Vær vitne til dette kjærlighetsbrevet til New York ved St. James Theatre.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde andre Broadway-show her

Hvis du blir stor i New York…

Året er 1946, krigen er over og New York har en stor samling av artister, hvor de alle deler den samme drømmer: å bli berømt. Blant disse er Jimmy Doyle, en lokal newyorker. Og som alle de andre artistene er Jimmy på letingen etter musikk, penger, og kjærlighet. Det ser ikke lyst ut for han frem til han møter Fancine Evans, ei talentfull ung sangerinne fra Philadelphia som er den fødte stjernen. Hvis de klarer det i New York, kan de klare det hvor som helst.

New York New York Broadway Tickets - Kjærlighetsfortelling New York New York Broadway Tickets - Rollebestningen

Be a part of it, New York, New York

New York, New York er en hyllest til denne ekstraordinære byen. Med en original historie av David Thompson og tilleggstekster av Lin-Manuel Miranda, som blant annet skrev hitmusikalen Hamilton. Bli revet med av byen som aldri sover med musikalske klassikere samt nye sanger.

Hvordan kjøpe New York, New York Broadway Tickets?

New York, New York Broadway tickets fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

New York New York Broadway Tickets - Dekorasjon New York New York Broadway Tickets - Forestillingen

Erics tips: «Innredningen alene gjør denne musikalen verdt å se. Scenen er vakkert dekorert og endrer seg med hver scene. I det ene øyeblikket er du på Grand Central Station og i det neste ser du Empire State Building. Det kan til og med snø og regne under forestillingen.»

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Barn under 4 år slippes ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 45 minutter
 • Beliggenhet: St. James Theatre, 246 West 44 Street
 • Hjelpemidler: T
 • Klikk her for St. James Theatre-setekartet

 

 

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt