2.1m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
NewYork.no på Reiselivsmessen

NewYork.no på Reiselivsmessen

New York Reiselivsmessen 2019

NewYork.no kommer til Reiselivsmessen i Oslo! I januar kommer NewYork.no til å ha en egen stand på den største reiselivsmessen i Norge. Vil du ha skreddersydde råd for å planlegge New York-turen din? Tips fra en newyorker om hvordan du kan gjøre det meste ut av dagene dine i The Big Apple? Da burde du komme og besøke oss!

Personlige råd fra Erics team

Jeg sender mitt profesjonelle team som kan (nesten) like mye om New York som meg! De kommer til å være til stede hele dagen på fredag, lørdag og søndag for å svare på de spørsmålene du måtte ha. Selv om du ikke går med noen planer om å dra til New York, kan du stikke innom standen vår og møte mitt vennlige team som vil gjøre sitt beste for å inspirere deg til å besøke yndlingsbyen min.

Reiselivsmessen 2019

Reiselivsmessen er fra 11.–13. januar 2019 i Telenor Arena i Oslo. Mitt team kommer til å være ved stand nr. 305. Du finner oss langs hovedruten, like ved kaféen. Kom og besøk oss, vi har en liten overraskelse til deg! Sees vi der?

Gratis billetter til Reiselivsmessen

God nyhet: Jeg kan dele ut gratis billetter til Reiselivsmessen! Disse kan du laste ned via lenken nedenfor. En billett gjelder for en person for den dagen som passer best for deg, men du kan laste ned så mange billetter du vil. Ikke glem å printe ut billetten din.

Last ned gratis billetter til Reiselivsmessen her

Comments are closed.

Win a trip to New York
Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


fra
til
Søk etter billetter