Hotel Pennsylvania i New York

Pennsylvania Hotel i New York

Hotel Pennsylvania er et flott hotell hvis du vil være midt oppe i New York sitt kjas og mas. Rommene er greie og ryddige men det er beliggenheten som er verdt å merke seg og som gjør at hotellet gir god valuta for pengene. Lobbyen er alltid full av gjester, og det er med på å forme hotellets stemning.

Service og effektivitet

Betjeningen ved Hotel Pennsylvania snakker flere språk og hjelper deg gjerne med de spørsmålene du måtte ha. Hotellet forstår at du vil gjøre det meste ut av tiden din i New York, og gjøre det de kan for imøtekomme behovene dine. Når du sjekker ut kan du bruke hotellets ekspress-utsjekking og bagasjeoppbevaring, slik at du slipper unødvendig bryderi.

Pennsylvania Hotel i NYC - Soverom Pennsylvania Hotel i NYC - Lobby

Ryddige og enkle rom

Rommene på Hotel Pennsylvania er svært pene og ryddige. De er av den enkle sorten, men passer perfekt hvis du ikke ønsker å bruke så mye tid inne. Sengene er faste men komfortable og baderommet er lite men rent. På grunn av beliggenheten kommer du sannsynligvis til å høre noe av byens larm men dette skal ikke være for hørbart sent på kvelden.

Fasiliteter

Hvert av hotellrommene har et TV, strykejern/brett og hårføner. I hovedlobbyen er det en døgnåpen aviskiosk og i underetasjen kan du lagre bagasje og hente leverte pakker. Nedenfor hovedlobbyen kan du også nyte en matbit ved Lindy’s Restaurant.

Beliggenhet og tilgjengelighet

Hotel Pennsylvania ligger på Midtown Manhattan på 7th Avenue. Dette er en perfekt beliggenhet med alle New Yorks berømte attraksjoner i nærheten. Empire State Building er like rundt hjørnet, Macy’s store varehus ligger omtrent 50 meter unna og hotellet ligger like over gaten fra Madison Square Garden, hvor New York Knicks og Rangers spiller kampene sine. Det er enkelt å komme seg hit fra Penn Station, enten med tog eller subway, og Port Authority Bus Terminal ligger noen få kvartaler unna.

Bestill et rom ved Hotel Pennsylvania på Hotels.com her

Bestill et rom ved Hotel Pennsylvania på Booking.com her

Pennsylvania Hotel i NYC - Utvendig Pennsylvania Hotel i NYC - Resepsjon

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter