Pod Hotel 39 i New York

Pod 39 Hotel i New York

Pod Hotel 39 i New York er et moderne og rimelig hotell i en bra beliggenhet i hjertet av Manhattan. Hotellets filosofi er enkel: «bort med alt det overflødige og unødvendige», og de tilbyr nettopp dette: små men stilrene rom med «alt du behøver og ingenting du ikke behøver» til en svært konkurransedyktig pris. Hotellet har en artig stemning og er et bra valg hvis du reiser alene.

Rommene

Pod Hotel 39 har syv romtyper, så du kan velge avhengig av hva du behøver. Det stemmer at de er ganske små, men interiøret gjør at det ikke kjennes slik. Alle soverommene er lyse og har eget bad, hårføner, strykejern og noen ekstra fasiliteter. På rommets mediasenter kan du spille musikk, se en film på ditt eget flatskjerm-TV, kontrollere lys og klima og selvfølgelig oppdatere vennene dine på hva du driver med gjennom den raske trådløse internettforbindelsen, som er inkludert i prisen.

Pod 39 Hotel i New York - koyeseng Pod 39 Hotel i New York - Enkelpod

Fasilitetene

Pod Hotel 39 vil kompensere for de små rommene med flere store fellesområder. Playroom & Bar er et komfortabelt sted du kan slappe av, ta deg noe å spise, utfordre andre gjester til et slag bordtennis, varme deg ved peisen eller se en kamp sammen med vennene dine. Her finner du to private rom hvor du kan se ditt lag spille kamp. Det beste av alt er den flotte loungen på takterrassen! Pod 39 ligger i et historisk renessanse-bygg og fasaden er uforandret, så takterrassen ser ganske magisk ut med de gamle buene og søylene. Utsikten over Murray Hill er utrolig, og du kan oppleve en spektakulær solnedgang med en cocktail i hånda.

Pod 39 Hotel i New York - Salvation Taco Restaurant Pod 39 Hotel i New York - Takterrasse med bar

Beliggenhet og tilgjengelighet

Pod Hotel 39 har en flott beliggenhet i hjertet av byen. Murray Hill ligger kun 20 minutter unna Times Square og Empire State Building, Grand Central Terminal ligger like rundt hjørnet og Bryant Park ligger fem minutter unna til fots. Området har mange butikker, kunstgallerier og fine restauranter. Hvis du har behov for en taco kan du alltid spise på hotellets mexicanske cantina, Salvation Taco, men hvis burger står på menyen er Shake Shack like ved hotellet.

Erics tips: Pod Hotel 39 er et moderne hotell med en god atmosfære og passer til de fleste budsjetter. Det er lett å komme i kontakt med folk i fellesarealene, så dette er et flott valg hvis du reiser alene. Om det er fullbooket, prøv Pod Hotel 51.

Bestill et rom på Pod Hotel 39 at Hotels.com her

Bestill et rom på Pod Hotel 39 på Booking.com her

Pod 39 Hotel i New York - Queen Pod Pod 39 Hotel i New York - Full Pod

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt