Pod Hotel 51 i New York

Pod 51 Hotel i New York

Pod Hotel 51 i New York er et stilrent og prisgunstig hotell med en flott beliggenhet. Det er perfekt om du reiser alene samt for unge par eller vennegjenger som ser etter et rimelig sted å bo. Slagordet «sleep tight, stay happy» (sov godt, bo lykkelig) sier alt om hotellets filosofi. Pod Hotel 51 handler om overraskende detaljer og smart design, innen et budsjett.

Black Friday-tilbud: Spar minst 30 % på et opphold når som helst i 2023 ved å booke senest 1. desember 2022.

Rommene til Pod Hotel 51

Pod Hotel 51 sine lyse rom har alt det essensielle og noen ekstra fasiliteter. Her finner du 6 ulike romtyper avhengig av behovene dine, og de fleste har eget bad. Det er sant at rommene ikke er så store, men utformingen er svært bra, så du føler ikke at du har får dårlig plass. Du kan dempe lysene og kontrollere klimaet. Alle sengene har hver sin flatskjerm-TV, du har en iPod dock hvor du kan spille musikk og oppdatere deg på hva som skjer i verden via den trådløse internettforbindelsen, som er inkludert i prisen.

Pod 51 Hotel i New York - Queen Pod Pod 51 Hotel i New York - Single Pod

Pod Hotel 51 sine fasiliteter

Pod Hotel 51 har noen hyggelige fellesområder som kompenserer for de små rommene. Du kan spise frokost i POD café før du utforsker byen, eller ta deg en matbit i hagen etter en lang dag med sightseeing. Gå for all del ikke glipp av takterrassen, hvor du kan ta deg noe å spise eller drikke mens du nyter den fantastiske utsikten over byen. Den er kun åpen i høysesongen, men hvis du reiser om vinteren kan du treffe andre reisende i [email protected], hvor det serveres amerikansk mat og alkoholholdig drikke.

Pod 51 Hotel i New York - Takterrasse og bar Pod 51 Hotel i New York - Kafe

Beliggenhet og tilgjengelighet

En av de beste tingene med Pod Hotel 51 er beliggenheten. Du finner det i Midtown East, kun 20 minutter unna Times Square og teatrene på Broadway. Grand Central Terminal er en knapp 15 minutters gåtur unna og subway-linjene E, M og 6 stopper veldig nært døren. Rundt hotellet finner du en rekke butikker og restauranter.

Erics tips: Hotellet passer særlig til dem som reiser alene. Det er lett å komme i kontakt med andre folk her, personalet er behjelpelig og det er god valuta for pengene. Hvis det er fullbooket, prøv Pod Hotel 39.

Bestill et rom på Pod Hotel 51 at Hotels.com her

Bestill et rom på Pod Hotel 51 på Booking.com her

 

Pod 51 Hotel i New York - Full Pod Pod 51 Hotel i New York - Køyeseng-pod

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt