Pretty Woman: The Musical Broadway Tickets

Pretty Woman The Musical Broadway Tickets

Spar penger på Pretty Woman: The Musical Broadway tickets ved å kjøpe dem før du drar til New York. Å kjøpe billetter på nett er enkelt, trygt og ikke minst så sparer du tid og penger! Filmen Pretty Woman fra 1990 har blitt skrevet om til en musikal, med musikk og tekst av Bryan Adams og hans musikalske partner Jim Vallance. Musikalen er regissert av Tony Award-vinneren Jerry Mitchell. Dra til Nederlander Theatre for å se denne romantiske musikalen.

Beklager, dette showet er avsluttet.

Se en mengde av andre Broadway-show her

Romantisk komedie

Pretty Woman: The Musical er fortellingen du sannsynligvis allerede kjenner fra filmen om den prostituerte Vivian og hennes “arbeidsgiver”, forretningsmannen Edward. Etter å ha sett Vivian på LAs gater, ansetter Edward henne for en kveld. Han lar seg sjarmere av henne, og bestemmer seg for å be henne holde han med selskap for resten av oppholdet hans og å bli med på noen av forretningsarrangementene hans. I løpet av den tiden de tilbringer sammen, lærer “rett-fra-levra”-Vivian og den nådeløse Edward hverandre å kjenne, og forelsker seg i hverandre. Likevel er et seriøst forhold mellom dem ikke mulig, siden de kommer fra vidt forskjellige bakgrunner… Selv om Richard Gere og Julia Roberts ikke er med i denne forestillingen, vil Pretty Woman: The Musical uansett garantere en romantisk kveld på Broadway!

Pretty Woman The Musical Broadway Tickets - Edward og Vivian Pretty Woman The Musical Broadway Tickets - Luksus

Hvordan kjøpe Pretty Woman: The Musical Tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt, vil du med en gang bli tilsendt en bekreftelse og en kupong via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billetter til Pretty Woman her

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 12 personer eller flere.

Erics tips: Mens Pretty Woman har blitt noe oppdatert for det 21. århundre, er handlingen fremdeles tro til filmen, samt tidsepoken. Du kommer til å gjenkjenne mye fra filmen, selv om det er mange år siden du så den. Forestillingen er morsom og har massevis av varm humor, og Bryan Adams sine sanger vil ta deg med tilbake til 90-tallet! Vil du gjøre kvelden enda mer uforglemmelig? Feir med stil ved å leie en limousine i New York, og du kan kjøre ned Broadway før du kommer til teatret.

Informasjon om forestillingen

  • Anbefales for 13 år og oppover. Barn under 4 år er ikke tillatt i teateret.
  • Varighet: 2 timer og 35 minutter
  • Sted: Nederlander Theatre, 208 West 41st Street

Pretty Woman The Musical Broadway Tickets - Shopping

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt