Radio City Christmas Spectacular tickets

Kjøp billetter nå
Radio City Christmas Spectacular Tickets

Radio City Christmas Spectacular i New York er et magisk juleshow for hele familien. Forestillingen hadde premiere i 1993 og har blitt en ekte New York juletradisjon som virkelig er spectacular! Det er lurt å kjøpe Radio City Christmas Spectacular tickets før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, og fremfor alt så sparer det deg både tid og penger!

Kjøp billetter til Radio City Christmas Spectacular her

Contents

Juletid på Radio City Music Hall

Showet fremføres i Radio City Music Hall. Juletiden er en av de mest magiske periodene å tilbringe i New York City. Hele byen er fylt av julestemning: det er juletrær, gatene og butikkene er pyntet og skøytebanene er travle.

Radio City Music Hall er et landemerke i New York. Et enormt innendørs teater uten like. Når du kommer inn, vil du forundres over den klassiske skjønnheten. Den store scenen (65 x 144 fot) regnes av tekniske eksperter som verdens mest perfekt utstyrte, og det gullskimrende sceneteppet er verdens største.

Radio City Christmas Spectacular Tickets - Julenissen Radio City Christmas Spectacular Tickets - Sightseeing

The Rockettes

Christmas Spectacular tar deg med til en vidunderlig juleverden full av fortryllende juleeventyr, danseopptredninger av danserne The Rockettes, og selvfølgelig The Parade of the Wooden Soldiers. I denne forestillingen er The Rockettes utkledd som tinnsoldater og faller over hverandre som dominobrikker. En spesiell og uforglemmelig forestilling!

Selvfølgelig må selveste Julenissen også ta del i et show som dette. Han er fortelleren og passer på at alle er i ordentlig god julestemning. Etter endt forestillingen kan barna få møte Julenissen i lobbyen og få tatt et bilde med han.

Kjøp billetter til Radio City Christmas Spectacular her

Radio City Christmas Spectacular Tickets - The Rockettes Radio City Christmas Spectacular Tickets - lekesoldater

Erics tips: «Radio City Christmas Spectacular er et vidunderlig show og det gir virkelig god julestemning. Forestillingen er passende for både unge og gamle. The Radio City Christmas Spectacular er litt annerledes hvert år, så selv hvis du har sett showet en gang tidligere, er det verdt å se det igjen!»

Hvordan kjøpe Radio City Christmas Spectacular tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter til Radio City Christmas Spectacular i New York i oversikten nedenfor. Jeg anbefaler at du kjøper billetter til Radio City Christmas Spectacular på nett før du reiser til New York. Da sparer du tid, og viktigst av alt, du slipper å stresse med å skaffe billetter når du er i New York.

Det er enkelt å kjøpe billetter:
  • Klikk på lenken og velg datoen du ønsker å gå
  • Fyll inn dine opplysninger og betal
  • Sjekk e-posten din for bekreftelse

Show-informasjon

  • Alle barn under 2 år som kan sitte på foreldres fang behøver ikke billett
  • Varighet: 1 time og 30 minutter (ingen pause)
  • Sted: Radio City Music Hall (1260 Avenue of the Americas)
  • Hjelpemidler: 
  • Radio City Christmas Spectacular kan bli sett fra november til starten av januar

Kjøp billetter til Radio City Christmas Spectacular her

Se en liste over forestillinger og bestill direkte nedenfor!

Det kan hende at du også er interessert i:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt