Rock of Ages the Musical i New York Tickets

Rock of Ages the Musical in New York Tickets

Kjøp billetter til Rock of Ages the Musical i New York før du drar. Du kan enkelt kjøpe teaterbilletter på nett og spare både penger og tid. Rock of Ages the Musical fremføres som et off-Broadway-show på New York Stages og er den perfekte blandingen av en musikal, rockekonsert og stand-up! Sangene fremføres på scenen av et ekte rockeband og publikum oppfordres til å synge med.

Beklager, dette showet er avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Contents

Fortellingene på The Bourbon Room

Rock of Ages er satt til «sex, drugs & rock ‘n’ roll»-æraen i Los Angeles i 1987. Historien fortelles av Lonny, daglig leder på klubben The Bourbon Room, hvor meste parten av handlingen finner sted. The Bourbon Room er en legendarisk klubb, hvor mange rockeband startet karrieren sin. Tyske entreprenører overbeviser borgermesteren i Los Angeles om at byen skal ryddes opp i for å bli mer familievennlig. For at dette skal la seg gjøre må flere forskjellige foretak, deriblant The Bourbon Room, stenge dørene. Klubbens eier, Dennis, mener å kunne redde klubben om han klarer å overtale rockestjernen Sacee Jaxx og bandet hans Arsenal til å spille sin siste konsert der. Midt oppi alt dette har vi også Drew og Sherrie, som møter hverandre mens de prøver å slå igjennom i Hollywood og er på jakt etter kjærligheten. Kommer de til å innse at de er ment for hverandre?

Rock of Ages the Musical i New York Tickets - RockebandRock of Ages the Musical i New York Tickets - Stacee Guitar

Broadways komiske side

Historien virker kanskje dramatisk, men Rock of Ages er en virkelig god komedie. Lonny, Dennis og Stacee Jaxx leverer forestilligens morsomste øyeblikk. Fortelleren, Lonny, bryter ofte teaterreglene og snakker direkte til publikum. Med hockeysveis og sleipe slagord på t-skjortene sine, spaserer han rundt og kommer med morsomme kommentarer til hver enkelt scene, mens han forklarer til de andre rollefigurene hvorfor ting skjer med dem («fordi musikalen er skrevet på denne måten»).

Rockeklassikere fra 80-tallet

80-tallsrocken er best kjent for det store håret, tettsittende tights og sanger du får på hjernen, akkurat som i Rock of Ages. På tilbakeveien kommer du til å synge på klassikere som Twisted Sister sin «I Wanna Rock» og «We’re Not Gonna Take It», Bon Jovi sin «Wanted Dead or Alive» og Journey sin «Don’t Stop Believin’». Men det er enda mer: Whitesnake, Europe, Foreigner, Poison og Extreme.

Hvordan kjøpe Rock of Ages the Musical tickets?

Billettene til Rock of Ages fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Erics tips: Denne forestillingen er et «must» for alle rockefans. Om du normalt ikke er er noen musikalfan og ingen av favorittbandene dine spiller konsert i New York når du er der, så er dette et godt valg. Det bannes en del på scenen og forestillingen inkluderer en del seksuelle referanser, så jeg vil ikke anbefale denne forestillingen for barn under 14 år. Stemningen og bandet som spiller live, gjør at det føles som å være på en ekte rockekonsert. Det er helt lov å headbange eller veive med armene i været.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 14 år. Barn under 4 år slipper ikke inn på teateret.
 • Varighet: 2 timer og 30 minutter
 • Sted: New World Stages / Stage 3, 340 West 50th Street
 • Klikk her for å se New World Stages / Stage 3 Theatre-setekartet

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt