Row NYC Hotel i New York

Row NYC Hotel i New York

Row NYC Hotel i New York er et moderne hotell som er luksuriøst men prisgunstig. Dette store hotellet har en førsteklasses beliggenhet nær Times Square.

Row NYC er for øyeblikket stengt. For andre hotell i New York, se her.

Fasiliteter

En veldig rask trådløs internettforbindelse er tilgjengelig på hele hotellet, slik at du kan oppdatere de der hjemme om hva du driver med på ditt New York-eventyr. Send et bilde av den flotte utsikten over 8th Avenue fra iMac internet lounge eller bare skryt over alle kaloriene du forbrenner på det døgnåpne treningsstudioet. Ikke glem å forlate hotellet nå og da, selv om du til og med kan handle dagligvarer i hotellets butikk, Iconic M. Hotellets egen bar, District M, kan lett konkurrere med en kveld på byen. Her serveres også napolitansk pizza, samt oster og spekemat, for ikke å glemme de utsøkte cocktailene og den levende musikken.

Rommene

Row NYC Hotel i New York tilbyr 1 331 rom som alle er utstyrte med et stort LCD-TV, skrivebord med en ergonomisk stol, doble persienner slik at du selv styrer hvor mye lys du vil slippe inn, et dusjhode med flere innstillingsvalg, et stort speil og et strykebord, for å nevne et par ting.

Row NYC Hotel - DistrictM Row NYC Hotel - Soverom

Eye Candy

Mens du spaserer rundt i gangene til dette 28-etasjer store hotellet, blir du tatt med på en visuell tur gjennom New Yorks bydeler og nabolag. Når du kommer inn på rommet ditt blir du møtt av et enkelt, rent men koselig interiør. Hvitt og grått er basisfargene på alle rom og de kombineres med de friske og levende fargetonene fra New Yorks subway-linjer. Ord og uttrykk på de fargede veggene, som «Open 24hrs» og «Lights Out Please», minner om livlige Times Square og gir deg en urban følelse. Samtidig kan du stenge bylivet ute med de doble persiennene dine og få deg en god natts søvn.

Beliggenhet og tilgjengelighet

Hotel Row NYC ligger en knapp halvtimes drosjetur unna La Guardia-flyplassen og mellom 45 og 60 minutter fra JFK og Newark. Den største bonusen med dette hotellet er beliggenheten, nær Times Square og Broadway. Her kan du hvile hodet på det fredelige hotellrommet og likevel ikke være lengre unna det livlige utelivet enn 5-10 minutter. Er du tidlig oppe? En spasertur på Times Square er den perfekte starten på dagen! Deretter kan du ta turen til den andre siden av hotellet, hvor du finner du en rekke delis som serverer en solid og rimelig frokost. Burger-fans, som meg, kan fryde seg over at det er en Shake Shack like over gaten. Straks magen din er fylt kan du enkelt hoppe på en Hop on Hop off bus som stopper like foran hotellet ditt.

 

Row NYC Hotel - Lounge Row NYC Hotel - Shake Shack Hamburgerrestaurant

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt