Samsung Store i New York

Samsung Store i New York

Samsung Store i New York, kalt Samsung 837, ligger i Meatpacking District. Avlegg et besøk til denne butikken hvis du er begeistret for det aller siste innenfor teknologi og digitalt tilbehør. Samsung 837 er ikke bare en butikk; dette er en pioner innenfor teknologi og innovasjon. Butikken har tre etasjer som blant annet inneholder et teater, et galleri, et multimedia-studio og en kafé. Det finnes også en enorm storskjerm som strekker seg over alle tre etasjene. Alt er innovativt og smart touch. Selvfølgelig finnes det også ansatte og en helpdesk som kan svare på alle dine Samsung-relaterte spørsmål.

En interaktiv butikk

Butikken ligger i en vakker, moderne bygning. Her organiseres det ofte screenings og live stream av store arrangementer slik somOscar-utdelingen, kamper og konserter. Du kan også ta en tur på den virtuelle berg-og-dalbanen ved bruk av et VR-headset, vise frem et selfie på en av storskjermene, eller ta en titt på alle Instagram-bildene dine i en spesialbygd speil-tunnel.

Samsung Store i New York - Utenfor Samsung Store i New York - Inne

Erics tips: Selv om jeg ikke er en stor tilhenger av Samsung så synes jeg allikevel at det er verdt å besøke Samsung Store i New York. Butikken skiller seg definitivt ut fra andre butikker, og det er en artig butikk å gå innom hvis du befinner deg i Meatpacking District. Hvis du planlegger å ta deg en spasertur gjennom High Line Park, gå til Samsung 837 for å benytte deg av toalett, kjøp deg en matbit og sjekk e-posten din mens du er der.

Samsung Store i New York - Butikk design

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter