Sara Bareilles’ Waitress Broadway tickets

Sara Bareilles' Waitress Broadway tickets

Kjøp billettene dine her

Du kan bestille Sara Bareilles’ Waitress på Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Musikalen Waitress er regissert av Adrienne Shelly og er basert på filmen med samme navn. Musikalen handler om en ulykkelig servitrise som drømmer om et bedre liv. Musikken er skrevet av sangerinnen Sara Bareilles, som mottok stor suksess med hennes kjente hitlåt “Love Song”. Musikalen blir fremført på Brooks Atkinson Theatre, og dette er det første Broadway-showet i historien med bare kvinner som innehar de høyeste kreative stillingene i produksjonen.

Kjøp billettene dine til Waitress her

Kjøp billetter til Waitress nå, uten serviceavgift og med gratis henting av billettene på teateret!

Drømmer om et bedre liv

Waitress forteller historien om Jenna. Jenna bor i en amerikansk by og jobber som servitrise på en tradisjonell amerikansk diner. Hun er gravid, men ikke spesielt lykkelig, blant annet fordi hun blir mishandlet av sin voldelige ektemann. Jenna drømmer om et annet liv og baker kaker for å distrahere seg selv. Hun finner på kreative navn slik som “Getting Out of the Mud Pie” og “Lonely Chicago Pie”. På grunn av graviditeten ender hun opp med å besøke den nye legen i byen og dette møtet blir kanskje starten på noe nytt, noe hun har håpet på. Hun får også muligheten til å delta i en bake-konkurranse for paier, organisert av en annen by. Kan Jenna klare å finne oppskriften på lykke?

Sara Bareilles' Waitress Broadway tickets - Baking Sara Bareilles' Waitress Broadway tickets - Hos legen

Hvordan kjøpe Sara Bareilles’ Waitress Broadway tickets?

Billettene til Sara Bareilles’ Waitress fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at du ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billettene dine til Waitress her

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 12 personer eller flere.

Erics tips: Fortellingen til Waitress er ganske uvanlig for en Broadway-musikal, ettersom den tar opp sensitive temaer. Det er et mye større fokus på selve historien enn for eksempel dansene. Uansett så er sangene veldig fengende, og hvis du kjenner til Sara Bareilles sanger så vil du definitivt legge merke til hennes musikalske stil gjennom hele musikalen.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales for barn på 8 år og eldre
 • Varighet: 2 timer og 30 minutter
 • Location: Brooks Atkinson Theatre, 256 West 47th Street
 • Klikk her for å se Brooks Atkinson Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Waitress her

Har du ikke lyst til å se Sara Bareilles’ Waitress?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kommende forestillinger

  Kjøp billettene dine til Waitress herKjøp billettene dine her

  Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

  Abonner på nyhetsbrevet mitt


  Søk etter billetter