Sara Bareilles’ Waitress Broadway Tickets

Sara Bareilles Waitress Broadway Tickets

Bestill dine Sara Bareilles’ Waitress Broadway tickets før du reiser til New York. Å kjøpe billetter på nett er enkelt og det sparer deg for både tid og penger. Musikalen er regissert av Tony Award-vinner Diana Paulus og er basert på filmen. Forestillingen forteller historien om en ulykkelig servitør som håper på et bedre liv. Sara Bareilles, som oppnådde suksess med sin berømte hitsingel «Love Song», skrev musikken. Denne Tony-nominerte musikalen returnerer til Broadway og fremføres i Barrymore Theatre. Det banebrytende showet blir brakt til scenen av det kreative topplaget som utelukkende er fylt av kvinner.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Contents

Håpet på et bedre liv

Servitrisen forteller historien om Jenna, som bor i en amerikansk by og jobber som servitør på et spisested. Selv om hun er gravid, er hun ikke i sky ni i det hele tatt ettersom hun blir mishandlet av sin fornærmende ektemann. Jenna drømmer om et annet liv og søker distraksjon ved å bake kaker. Hun kommer med kreative navn som «Getting Out of the Mud Pie» og «Lonely Chicago Pie». På grunn av graviditeten ender hun opp med å besøke den nye legen i byen. Dette besøket kan være starten på noe nytt, noe hun håpet på. Hun får også sjansen til å delta i en paibakekonkurranse organisert av en annen by. Vil Jenna klare å finne oppskriften på lykke?

Sara Bareilles Waitress på Broadway Tickets - Sara Bareilles Sara Bareilles Waitress på Broadway Tickets - Utsiden av restauranten

Hvordan kjøpe Waitress Broadway tickets?

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.
Erics tips: Waitress er en uvanlig historie for en Broadway-musikal da den omhandler sensitive emner. Det er mye mer fokus på historien i stedet for for eksempel dansen. Likevel er sangene veldig fengende, og hvis du er kjent med Sara Bareilles sanger, bør du definitivt kjenne igjen hennes distinkte lyd gjennom hele musikalen.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefalt for aldre 10 og over. Barn under 4 år er ikke tillatt i teateret.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Beliggenhet: Barrymore Theatre, 243 W 47th Street
 • Hjelpemidler: 
  Klikk her for setekartet over Barrymore Theatre
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt