Singel i New York

Singel i New York

New York er «de singles hovedstad», så det gjør absolutt ingenting å reise hit som singel. New York er en super by å være singel i! Det er helt normalt å gjøre ting alene her. Mange mennesker drar på shopping, går på tur i parken, drar på konserter eller bare slår seg ned alene på en kafé. De som ikke liker å spise middag alene på en restaurant kan alltids velge å sette seg ved baren og ta seg en prat med de vennlige ansatte eller lokale gjester.

Reise alene i New York

Det er ikke noe problem for kvinner å reise alene i New York. Dette er faktisk en av verdens tryggeste byer. Vær oppmerksom på at det kan være ganske ubehagelig å gå forbi barer i Midtown hvor frustrerte kontoransatte drikker store mengder med alkohol. Det anbefales at man heller tar en taxi i stedet for subway hvis man reiser alene veldig sent på kvelden. Prøv å bestille deg et hotellrom på Manhattan i enten Midtown eller SoHo, da bor du sentralt i New York og du slipper å måtte reise lange avstander om natten. Så lenge hotellet ikke ligger ovenfor 90th Street, går det bra.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter