Reise alene til New York

Singel i New York

Ønsker du å reise alene til New York? Det kan du trygt gjøre! New York er den perfekte byen å reise alene til. Det er også veldig vanlig å gå på shopping, konsert eller spise på en restaurant på egenhånd. Byen er full av single, og lokalbefolkningen liker også å gjøre ting på egenhånd som et pusterom fra den travle hverdagen. Ingen vil reagere på at du er alene. Det er også en veldig trygg by med mange muligheter for å møte nye mennesker.

Reise alene til New York

New York er perfekt utsmykket for å reise alene. Det er enkelt å navigere rundt i byen, og det er så mange ting å gjøre, og du vil ikke kjede deg. Å reise alene til New York har også sine fordeler: du trenger ikke å komprimere med hvilke attraksjoner du skal besøke, hvor mange timer du kan bruke på shopping eller hvilke restauranter du ønsker å besøke!

Newyorkere er kjent for å være vennlige og pratsomme, og hvis du vil møte andre mennesker kan du for eksempel velge å bo på et hostel eller ta en Rooftop Bar Tour. Det er med andre ord ingen grunn til å kjede seg eller føle seg ensom.

Ting å gjøre på en singelreise til New York

New York tilbyr endeløse muligheter, også for singelreisende. Det er derfor mest sannsynlig budsjettet ditt som kan sette grensen for hva du kan gjøre i New York.

Sightseeing og underholdning

Jeg anbefaler alltid å kjøpe et New York Rabattkort, og det er også veldig fordelaktig for de som reiser alene. Det er den billigste og enkelte måten å besøke attraksjoner på, og rabattkort gir tilgang til mange toppattraksjoner i New York. Jeg kan også anbefale å se et Broadway Show eller en besøke en sportsbegivenhet. Hvis du vil ha en samtale med lokale kan en baseball-kamp være et godt alternativ. Baseball-kampene er ofte lange, så her har masse av tid for samtaler over en kald øl.

Bespisning

Det veldig vanlig å spise alene i New York, også på restauranter. Selv om det ikke er påkrevd er det vanlig å bli plassert ved baren når du spiser på restaurant alene. I baren kan du også innlede en samtale med det vennlige personalet eller andre kunder. Hvis du foretrekker en uformell middag er det selvfølgelig også mange kafeer og kaffebarer å velge mellom. Du kan også bare kjøpe mat på farten og nyte måltidet i en av de mange parkene i New York.

Uteliv

Om du ønsker å oppleve utelivet i New York i selskap med andre anbefaler jeg Rooftop Bar Tour som nevnt ovenfor. Alive After Five Cruise er også et fint alternativ og en god mulighet for å møte nye mennesker mens du nyter Manhattan skyline og en forfriskende drink.

Ellers så kan du bli med på Speakeasy Bar Tour hvor du besøker noen gjemte barer og kan mingle med andre turister.

Transport

For transport fra flyplassen i New York til hotellet anbefaler jeg å bestille billetter for Shuttle Bus. Det er en billig og enkel løsning, da du ikke trenger å bekymre deg for å finne veien, ettersom bussen tar deg direkte til hotellet.

Et annet tips: kjøp et MetroCard for NYC Subway siden det er en rask og enkel måte å komme seg rundt byen. Ikke ta subwayen alene sent på kvelden når du reiser alene, da er det bedre å ta en taxi.

Hoteller i New York for singelreisende

Midtown Manhattan er en fin plass å bo da mange attraksjoner er innen gangavstand. Du kan derfor gjøre ting i nærheten av hotellet ditt uten å være avhengig av subwayen på kvelden/natten. Pod Hotel 51 og Pod Hotel 39 er gode alternativer når du reiser alene til New York fordi de tilbyr gode priser og gir deg muligheten å møte andre reisende i fellesarealene. Yotel er også veldig godt egnet for enslige reisende. Jeg anbefaler spesielt citizenM Times Square og citizenM Bowery, to av mine favoritthotell i New York. De tilbyr et komfortabelt opphold med alle nødvendige fasiliteter, hvor begge har en fin rooftop-bar hvor du kan slappe av etter en dag med sightseeing.

Leter du etter noe billigere i New York? Da anbefaler jeg hotell i Long Island City. Det er et rimeligere alternativ, og herifra du kan enkelt ta subwayen til Midtown Manhattan. Sent på kvelden og natten er det best å ta taxi til hotellet ditt i Long Island City istedenfor enn å bruke offentlig transport. Et hostel på Midtown Manhattan som kan vurderes for et budsjettvennlig opphold med muligheten til å møte andre reisende er HI NYC Hostel på Amsterdam Ave. Hotellet organiserer for eksempel ofte aktiviteter, så det er et bra sted å møte nye mennesker.

Reise alene til New York som kvinne

Du trenger ikke å bekymre deg over sikkerhet i New York hvis du er en kvinne som reiser på egenhånd. Generelt sett er det en veldig trygg by. Du bør imidlertid ta noen forholdsregler som i andre store byer. Bruk sunn fornuft og vær oppmerksom på omgivelsene dine. Ikke gå gjennom parkene om natten og unngå mørke og øde områder. Forsikre deg om at du tar drosje i stedet for å bruke offentlig transport om natten.

Det er en god ide å velge et hotell eller Hostel på Midtown Manhattan, hvor byen lever opp til kallenavnet: byen som aldri sover. Mennesker og sterke lys fyller gatene i sentrum til alle døgnets tider, noe som gjør det tryggere å vandre gatene her om natten enn i visse andre New York-nabolag. Det er verdt å bruke de ekstra pengene på et sentralt hotell, slik at du kan unngå å reise lange avstander om natten. Det er greit så lenge hotellet ditt ligger under 90th Street.

Er det trygt å reise alene til New York?

Ja! New York er en trygg på, og du ken enkelt reise hit alene. Som andre storbyer er det lurt å ta noen forholdsregler. Les mer her.

Hva kan jeg gjøre i New York alene?

Mulighetene er endeløse! Du kan shoppe, besøke en rooftop-bar, se et Broadway-show eller en sportsbegivenhet, og så mye mer. Les tipsene mine for å reise til New York alene.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt