Stranger Things: The Experience i New York Tickets

Stranger Things The Exhibition i New York tickets

Du kan kjøpe dine Stranger Things: The Experience i New York tickets her. Stranger Things Experience er en interaktiv utstillingsopplevelse som tar deg med inn i verden til denne sensasjonelle Netflix-serien. Bli med på en undersøkelse i Hawkins Lab og utforsk stuen til Byers-familien, Scoops Ahoy og mer!

Dessverre har Stranger Things: The Experience i New York stengt. Sjekk ut kalenderen min for å se hva som skjer under turen din.

Stranger Things: The Experience i New York

Ting begynner å blir rart igjen i Hawkins og Hawkins Lab inviterer deg til å ta del i en ny etterforskning. I løpet av denne interaktive reisen vil du stå ansikt til ansikt med «merkelige» overraskelser. Har du det som trengs for å overleve en tur til Upside Down? Løs mysteriet med hjelp fra karakteren i Stranger Things.

På Stranger Things The Experience NYC er det også mulig å utforske de kjente stedene fra serien. Ta en matbit på Scoops Ahoy, spill et videospill i Palace Arcade eller besøk Family Video. Du kan også få bildet ditt tatt i stua til Byers-familien, eller hvis du foretrekker det, med en Demogorgon. Også ulike gjenstander og kostymer fra serien er utstilt. Du kan runde av besøket med å ta en titt i butikken.

Stranger Things The Exhibition i New York tickets - bygningen Stranger Things The Exhibition i New York tickets - Netflix

Praktisk informasjon

Stranger Things Experience NYC ligger i Brooklyn, tilgjengelig med subway. Ta linje B, Q eller R til DeKalb Street eller linje F til York Street. Fra subway-stasjonen er det omtrent en 20-minutters gåtur til opplevelsen. Møt opp 15 minutter før din reserverte tid.

  • Adresse: Duggal Greenhouse, 63 Flushing Avenue i Brooklyn
  • Varighet: 1 time
  • Aldersgrense: Stranger Things: The Experience anbefales for personer fra 13 år og opp. Alle mindreårige er nødt til å ta følge med forelder eller verge. Barn under 5 år får ikke inngang.

Stranger Things The Exhibition i New York tickets - interaktivt

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Stranger Things: The Experience i New York?

Kjøp dine billetter til Stranger Things: The Experience i New York på nett. Les mer her.

Hvordan finne frem til Stranger Things: The Experience i New York?

Den beste måten å komme seg til Stranger Things: The Experience i New York er med subwayen. Les mer her.
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt