Sunset Boulevard Broadway Tickets

Kjøp billetter nå
Sunset Boulevard Broadway tickets

Kjøp Sunset Boulevard Broadway tickets før du drar til New York. Å kjøpe teaterbilletter på nett er enkelt og sparer deg for både tid og penger. Musikalen Sunset Boulevard er basert på 1950-tallsfilmen med samme navn og med Nicole Scherzinger i hovedrollen, blant annet kjent fra The Pussycat Dolls. Med musikk av Andrew Lloyd Webber vekkes denne gamle Hollywood-fortellingen til live på scenen på St James Theatre.

Den første forestillingen er 28. september

Kjøp dine billetter til Sunset Boulevard her

Contents

Gamle Hollywood

Det er 1950-tallet i Los Angeles, og Norma Desmond, spilt av Nicole Scherzinger, er en glemt stjerne fra stumfilmtiden. Da hun møter manusforfatteren Joe Gillis, ser Norma sin sjanse til å vende tilbake til det store lerretet. De to vikler seg inn i et forhold som kretser rundt kjærlighet, frustrasjon og det berusende behovet for berømmelse.

En musikal av Andrew Lloyd Webber

La deg rive med i en fengslende historie om lidenskap, smerte og forsoning. Denne musikalen kommer til å bli sittende i deg og få deg til å tenke over hva som virkelig betyr noe. Se Nicole Scherzinger og Tom Francis i hovedrollene, med musikk av Andrew Lloyd Webber og sangtekster av Don Black og Christopher Hampton.

Informasjon om forestillingen

  • Minimum age: Abefakes fra 12 år. Barn under 4 år slippes ikke inn i teateret.
  • Varighet: 2 timer og 35 minutter
  • Sted: St. James Theatre, 246 West 44th Street
  • Accessibility:
  • Klikk her for St. James Theatre-setekartet

Kjøp dine billetter til Sunset Boulevard her

Ønsker du ikke å se Sunset Boulevard?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt