The Met Breuer i New York

The Met Breuer i New York

The Met Breuer i New York er et museum for samtidskunst og moderne kunst, og dette museet er en del av The Metropolitan Museum of Art i New York (The Met). The Met Breuer er en utvidelse av kunstsamlingen i hovedbygget, The Met på Fifth Avenue, og The Met Cloisters. Museet ligger i en separat bygning som ble designet av Marcel Breuer. Billetter til The Met inkluderer inngang til The Met Breuer (og The Met Cloisters) på samme dag. The Met Breuer ligger 15 minutter til fots unna The Met. Hvis du er interessert i moderne kunst så er definitivt verdt å besøke The Met Breuer.

Med Breuer har dessverre stengt. Du kan fortsatt besøke The Met og The Met Cloisters.

Contents

Kunstsamlingen i The Met Breuer

The Met Breuer har ulike utstillinger med kunst fra 1900-tallet og frem til nå, samlet fra over hele verden. Museets kunstprogram inkluderer utstillinger, forestillinger, residens for kunstnere og pedagogiske initiativ. Museet organiserer også interaktive programmer som tillater publikum å utforske kunst, arkitektur og design. Jeg var ikke helt sikker på hva jeg kunne forvente av dette museet og jeg lurte på om det i det hele tatt var verdt å besøke. I løpet av mitt besøk ble jeg positivt overrasket over kunstsamlingen, og over å oppdage at museet hadde kunstverk fra store kunstnere slik som Van Gogh og Da Vinci. Hvis du elsker kunst så anbefaler jeg absolutt at du også besøker denne delen av The Met.

The Met Breuer i New York - Raphael Mengs The Met Breuer i New York - Uferdig utstilling

Erics tips: Det er ikke mulig å kjøpe separate billetter til The Met Breuer ettersom inngang alltid er inkludert i en billett til The Met. Vær oppmerksom på at disse billettene inkluderer inngang på samme dag. Du burde planlegge i forveien hvis du ønsker å besøke flere av The Met-museene.

The Met Breuer bygningen

The Met Breuer bygningen ble tidligere okkupert av Whitney Museum of Art, men dette museet ble flyttet til Downtown Manhattan. The Met signerte en avtale om å leie den tidligere Whitney bygningen for å kunne utvide samlingen og kunstprogrammet til The Met. Bygningen på fem etasjer har gallerier i andre, tredje, fjerde og femte etasje. I første etasje finnes galleri-lobbyen, en restaurant og en liten hage. Du kan også besøke Blue Bottle Coffee i femte etasje; pop-up kafé hvor du kan få kjøpt kaffe og snacks.

The Met Breuer i New York - Da Vinci The Met Breuer i New York - Inngang

Praktisk informasjon

 • Åpningstider:
  • Stengt på mandager
  • Tirsdag – torsdag: kl. 10:00 – 17:30
  • Fredag – lørdag: kl. 10:00 – 21:00
  • Søndag: kl. 10:00 – 17:30
  • Stengt på Thanksgiving, 25. desember og 1. januar
 • Beliggenhet: 945 Madison Avenue
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt