Hugh Jackman i The Music Man Broadway tickets

The Music Man på Broadway Tickets

Spar på The Music Man Broadway tickets ved å kjøpe dem før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe billetter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger! Dra på teater og opplev denne Broadway-utgaven med Hugh Jackman i hovedrollen. Historien om The Music Man daterer tilbake til 1957, men er fortsatt like populær i dag!

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde med andre Broadway-show her

Contents

En kjeltring i River City

Den omreisende bedrageren, Harold Hill ankommer River City, Iowa hvor han dikter opp en plan for å få så mye penger som mulig ut av byens innbyggere. Når det viser seg at det er en motstand blant byens innbyggere mot den nyåpnede biljardhallen, overbeviser han dem om å danne et band og kjøpe instrumenter og uniformer fra han. Ifølge Harold, er bandet den perfekte motbevegelsen mot biljardhallen, og at han er den perfekte personen til å lede det. I realiteten har han absolutt ingen kunnskap om musikk og er bare interessert i pengene deres. Dette er til han får et godt øye til den lokale bibliotekaren Marian, og planene hans tar en uventet vending. Du vil få høre mange klassikere som returnerer til scenen, som for eksempel for eksempel «Iowa Stubborn», «Goodnight My Someone», «76 Trombones», «Marian The Librarian» og «Till There Was you».

Hvordan kjøpe The Music Man Broadway tickets?

Billettene til The Music Man fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Music Man Hugh Jackman Music Man - rollebesetning

Praktisk informasjon

 • Aldersgrense: Anbefalt fra 6 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Winter Garden Theatre, 1634 Broadway
 • Hjelpemidler: 

Music Man Broadway Tickets - Hugh Jackman

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt