Hugh Jackman i The Music Man Broadway tickets

The Music Man på Broadway Tickets

Spar på The Music Man Broadway tickets ved å kjøpe dem før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe billetter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger! Dra på teater og opplev denne Broadway-utgaven med Hugh Jackman i hovedrollen. Historien om The Music Man daterer tilbake til 1957, men er fortsatt like populær i dag!

Den første forestillingen vil være 15. Oktober 2020
Ønsker du å motta en e-post så snart billettene er tilgjengelige? Send en e-post til [email protected], så gir jeg deg beskjed samme dag som billettene blir lagt ut for salg!

En kjeltring i River City

Den omreisende bedrageren, Harold Hill ankommer River City, Iowa hvor han dikter opp en plan for å få så mye penger som mulig ut av byens innbyggere. Når det viser seg at det er en motstand blant byens innbyggere mot den nyåpnede biljardhallen, overbeviser han dem om å danne et band og kjøpe instrumenter og uniformer fra han. Ifølge Harold, er bandet den perfekte motbevegelsen mot biljardhallen, og at han er den perfekte personen til å lede det. I realiteten har han absolutt ingen kunnskap om musikk og er bare interessert i pengene deres. Dette er til han får et godt øye til den lokale bibliotekaren Marian, og planene hans tar en uventet vending. Du vil få høre mange klassikere som returnerer til scenen, som for eksempel for eksempel «Iowa Stubborn», «Goodnight My Someone», «76 Trombones», «Marian The Librarian» og «Till There Was you»..

The Music Man på Broadway Tickets - Hugh Jackman

Hvordan kjøpe The Music Man Broadway tickets?

Billettene til The Music Man tickets fra NewYork.no er 100% ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått igjennom, vil du få en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finnes sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når du bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til fire personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

  • Aldersgrense: Anbefalt fra 6 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret.
  • Sted: Winter Garden Theatre, 1634 Broadway

Har du ikke lyst til å se The Music Man?


Se en mengde med andre Broadway-show her

Var denne artikkelen nyttig? Fortell meg hva du syntes!

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter