The Collective Paper Factory Hotel i New York

The Paper Factory Hotel i New York

The Collective Paper Factory Hotel i New York ligger ikke på Manhattan, men jeg skal gi deg tre gode grunner for at du bør gi det en sjanse. For det første er rommene her relativt rimelige sammenlignet med Manhattan. For det andre er Long Island City veldig up and coming, som de sier i New York. Og sist, men ikke minst, så tar det deg bare 15 minutter å reise til Manhattan – en to minutters spasertur til subway-stasjonen etterfulgt av tre stopp på M- eller R-linjen. På grunn av den gode forbindelsen er det faktisk raskere å nå enkelte steder på Manhattan fra denne gamle papirfabrikken som har blitt omgjort til et hotell enn fra Upper East Side eller Upper West Side!

The Paper Factory Hotel har stengt permanent. Se her for andre hoteller i New York

Stemning

The Collective Paper Factory sine romslige hotellrom gir deg en typisk New York stemning, med mursteinsvegger, store industrivinduer og Kilim-vevde tepper på gulv av betong og tre. Stilen er industriell men likevel koselig og kan sammenlignes med de velkjente Ace hotellene. Det originale fabrikkutstyret og maskiner som overlevde renovasjonen er å finne gjennom hele bygningen. Tanken er å holde historien og fortellingene om fabrikken i live.

The Paper Factory Hotel i NYC - Sofaer The Paper Factory Hotel i NYC - Kaffe

Fasiliteter og mer

Collective Paper Factory Hotel i New York har 125 rom som alle er utstyrt med flatskjerm-HDTV. Det trådløse nettverket er raskt og pålitelig. I lobbyen er det en kaffebar som serverer god og rimelig kaffe. Og som om ikke dette er nok, finnes det et felles spillrom, arbeidsplasser og et døgnåpent treningsstudio. På toppen av alt dette: Personalet på dette hotellet er svært vennlige. Jeg opplevde det selv, og de er virkelig hyggelige og hjelpsomme.

Bestill et rom på The Paper Factory Hotel på Hotels.com her

Bestill et rom på The Paper Factory Hotel på Booking.com her

Erics tips: «The Collective Paper Factory organiserer og arrangerer ulike kurs, workshops og arrangementer med alt fra livemusikk til kunstneriske samarbeidsprosjekter. Som gjest på hotellet kan du også delta i disse prosjektene!»

The Paper Factory Hotel i NYC - Bygningen The Paper Factory Hotel i NYC - Lounge

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt