The Paper Factory Hotel i New York

The Paper Factory Hotel i New York

The Paper Factory Hotel i New York ligger ikke på Manhattan, men jeg skal gi deg tre gode grunner for at du bør gi det en sjanse. For det første er rommene her relativt rimelige sammenlignet med Manhattan. For det andre er Long Island City veldig up and coming, som de sier i New York. Og sist, men ikke minst, så tar det deg bare 15 minutter å reise til Manhattan – en to minutters spasertur til subway-stasjonen etterfulgt av tre stopp på M- eller R-linjen. På grunn av den gode forbindelsen er det faktisk raskere å nå enkelte steder på Manhattan fra denne gamle papirfabrikken som har blitt omgjort til et hotell enn fra Upper East Side eller Upper West Side!

Stemning

The Paper Factory sine romslige hotellrom gir deg en typisk New York stemning, med mursteinsvegger, store industrivinduer og Kilim-vevde tepper på gulv av betong og tre. Stilen er industriell men likevel koselig og kan sammenlignes med de velkjente Ace hotellene. Det originale fabrikkutstyret og maskiner som overlevde renovasjonen er å finne gjennom hele bygningen. Tanken er å holde historien og fortellingene om fabrikken i live.

The Paper Factory Hotel i NYC - Sofaer The Paper Factory Hotel i NYC - Kaffe

Fasiliteter og mer

The Paper Factory Hotel i New York har 122 rom som alle er utstyrt med en flatskjerm HD-TV. Oppholdet ditt inkluderer en kontinental frokost i tillegg til en rask og pålitelig trådløs internett-tilgang. Lobben har en kaffebar hvor du kan kjøpe god og rimelig kaffe. Jeg betalte kun $2 for en stor latte. En annen interessant ting for dem som reiser på budsjett: hotellet har et felleskjøkken, og det kan hjelpe deg kutte ned på utgiftene. I den nærliggende fremtiden får du enda flere grunner til å bo på The Paper Factory, for en restaurant, en ølhage og et spa er i planene. Dessuten er de ansatte på dette hotellet utrolig vennlige. Dette har jeg selv opplevd og de er virkelig både høflige og hjelpsomme.

Bestill et rom på The Paper Factory Hotel på Hotels.com her

Bestill et rom på The Paper Factory Hotel på Booking.com her

Erics tips: Annenhver søndag organiserer The Paper Factory en OpenCanvas event. OpenCanvas samler kunstnere fra ulike disipliner for å jobbe sammen på et inspirerende prosjekt. Ekstra bonus: som en gjest på dette hotellet kan du også være med på disse prosjektene!

The Paper Factory Hotel i NYC - Bygningen The Paper Factory Hotel i NYC - Lounge

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt