Tickets til musikalen How The Grinch Stole Christmas!

Tickets til How The Grinch Stole Christmas!

Det er enkelt å kjøpe billetter til Dr. Seuss-klassikeren How The Grinch Stole Christmas! The Musical, før du drar til New York. Dette kjente juleeventyret om Grinchen er nå tilgjengelig som en familiemusikal! Forestillingen fremføres på Hulu Theater, Madison Square Garden sitt eget teater, i hjertet av Manhattan. Se denne juleklassikeren sammen med barna og få hele familien i julestemning!

Showet er dessverre avsluttet. For andre juleforestillinger, se oversikten over juleshow i New York.

Julemusikal i New York

Dr. Seuss sin fortelling «How The Grinch Stole Christmas!» er den berømte julefortellingen om den gretne Grinchen. Denne hårete, grønne skapningen bærer på et hat for hele den kommersielle juletiden. Så, på julaften, bestemmer han seg for å stjele alle gavene, all julepynten og maten som har blitt gjort klar for feiringen. Men disse hensynsløse handlingene viser seg faktisk å få positive konsekvenser! Kjente sanger, som «You’re a Mean One, Mr. Grinch» og «Welcome Christmas» er tilbake i musikalutgaven av Grinchen, og vil få deg til å danse i setet!

Hvordan kjøpe tickets til musikalen How The Grinch Stole Christmas!?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt, vil du med en gang bli tilsendt en bekreftelse og en kupong via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 20 personer eller flere.

Show-informasjon

  • Anbefalt for barn som er 5 år eller eldre. Barn som har feiret sin første bursdag må ha egen billett.
  • Varighet: 90 minutter
  • Sted: Hulu Theater i Madison Square Garden, 7th Ave & 32nd Street
  • Denne forestillingen er sesongbasert
  • Alle salg er bindende, så pass på at du har valgt riktig tid og dato for bestillingen din
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt