Utelivet i Midtown New York

Utelivet i Midtown New York

Utelivet i Midtown byr på mange gode klubber og barer. Enten du er interessert i å dra til en rooftop bar eller eller en sportsbar, så finner du helt sikkert noe som passer deg. Glem ikke å ta med deg passet ditt som legitimasjon!

Contents

230 Fifth

Dette er en super klubb, spesielt om sommeren. Her kan du sitte på takterrassen og innta den spektakulære utsikten over Empire State Building. Dørene åpner kl. 16:00, så dette er også et godt sted for en ettermiddagsdrink. På fredager og lørdager kan det være vanskeligere å komme inn, så pass på at du kler deg fint og ikke gå i joggesko. I helgene er det som oftest «bottle service», men på hverdagene kan det hende at du kan få sitte.

Utelivet i Midtown New York - 230 Fifth Utelivet i Midtown New York - Cantina Rooftop

Cantina Rooftop

Cantina Rooftop tilbyr ikke bare digg meksikansk mat og drikke, men har også en nydelig takterasse hvor du kan nyte mat og drikke utendørs. Restauranten er åpen hele året takket være et uttrekkbart tak og oppvarming. Atmosfæren er festlig, med et livlig publikum og en live DJ som spiller upbeat musikk hver kveld. Det anbefales å bestille bord.

Royalton Hotel på Park Avenue

En fin klubb (lounge) med to etasjer og med en beliggenhet på taket til Royalton Hotel (tidligere kjent som Gansevoort Park Avenue). Svømmebassenget ligger i toppetasjen. Det er ikke alltid at begge etasjene er åpne, det avhenger av kvelden og antall besøkende. Her er det også gode muligheter for å danse!

Karaoke i Koreatown

«K-Town», som de fleste lokale kaller det, er en livlig bydel som består av noen få gater mellom Fifth og Sixth Avenue i Midtown Manhattan. Til tross for at området er lite, finnes det mange restauranter og barer her. Koreansk BBQ er alltid lekkert, så start kvelden med en middag ute før du går ut og synger karaoke. Du er tross alt i Koreatown! De fleste karaokebarene ligger i de øverste etasjene i bygningene, og noen ligger ganske skjult. Du kan få et privat karaokerom for deg og en venn, eller for en større gruppe. Du er garantert å more deg!

Mercury Bar

I denne sports baren finner du ingen turister! På søndager kommer New Yorkere hit for å se på amerikansk fotball eller baseball. Dette er en liten bar, men med mange TV-skjermer. Slå deg ned og bestill deg en øl med noe fingermat. Her er det er ingen kleskode.

 

Utelivet i Midtown New York - Mercury Sportsbar Royalton Hotel sitt svømmebasseng - New York Midtown Nightlife

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt