Washington D.C. Passes for attraksjoner

Kjøp billetter nå
Washington D.C. pass for attraksjoner

Washington D.C. pass for attraksjoner, som for eksempel Washington D.C. Sightseeing Pass kan gjøre oppholdet ditt i hovedstaden rimeligere og mer komfortabelt. Noen attraksjoner i Washington har gratis inngang men det er også attraksjoner man er nødt til å betale for, som Hop-on-hop-off-buss, cruise og sykkelturer. For disse attraksjonene er det verdt å kjøpe et rabattkort.

Contents

Attraksjonspass for Washington D.C.

Det finnes en noen forskjellige pass for Washington D.C. hvor passene gir deg rabatter sammenlignet med individuelle billetter til attraksjoner. Det kan være vanskelig å velge mellom de beste passene for Washington så jeg har derfor opprettet en liste over de beste rabattkortene nedenfor.

Washington D.C. Sightseeing Pass

Washington D.C. Sightseeing Pass gir deg tilgang til flere attraksjoner i Washington. Med dette rabattkortet kan du være med på guidet (sykkel)turer, ta et sightseeing-cruise i tillegg til Hop-on-hop-off-buss. Attraksjoner som Madame Tussauds er også inkludert i passet, uten å måtte betale ekstra.

Sightseeing Pass for Washington er tilgjengelig i to forskjellige varianter. Den fleksible varianten er Flex Pass, som du kjøper for et forhåndsbestemt antall attraksjoner. Du kan på stedet finne ut hva du ønsker å bruke passet til. Det andre alternativet er Day Pass. Det kan brukes på ubestemt tid i forutbestemt antall dager, og det er derfor spesielt verdifullt ved lengre opphold.

Kjøp Washington D.C. Sightseeing Pass her

Washington D.C. pass for attraksjoner - Lincoln Memorial Washington D.C. pass for attraksjoner - Capitol

Hop-on-hop-off-buss Washington DC

Det er veldig beleilig å benytte seg av Hop-on-hop-off-buss for å komme seg rundt i Washington D.C. Hvis du skal være i byen for mer enn én dag kan du ta bussen for å besøke alle de viktige stedene på en komfortabel måte. Alle rabattkortene som er nevnt ovenfor inkluderer en billett for Hop-on-hop-off-buss eller tilbyr det som et av alternativene, så jeg anbefaler å benytte deg av det. Hvis du ikke kjøper et rabattkort for Washington kan du kjøpe bussbilletter separat.

Kjøp dine Washington D.C. Hop-on-hop-off-bussbilletter her

New York til Washington dagstur

Er du i New York og ønsker å bli kjent med hovedstaden? Bestill en dagstur fra New York til Washington DC. Washington ligger kun et par timer fra New York med buss eller tog, så du kan besøke byen på en dag. På en organisert dagstur har du avgang tidlig på morgenen. Du ankommer Washington på morgenen og har god tid til å se noen av severdighetene. Du returnerer til New York på kvelden.

Washington D.C. pass for attraksjoner - bygninger Washington D.C. pass for attraksjoner - severdigheter

Ser du etter et rabattkort for andre byer?

Dersom du skal besøke flere byer kan det hende du er interessert i USA Sightseeing Pass

Hvilket er det beste passet for Washington D.C.?

Det finnes flere pass for Washington D.C. attraksjoner. Hvilket pass som er mest verdifullt er personlig. Les mer her.

Er det verdt å kjøpe et Washington Pass?

Ja, det er alltid mer verdi i et pass enn det er for individuelle billetter. Et attraksjonspass er generelt sett billigere, og det er også svært praktisk da du kun trenger et pass istedenfor individuelle billetter til de forskjellige aktivitetene.

Hva kan du gjøre med Washington Pass?

Det finnes forskjellige rabattkort for Washington, så det varierer mellom passene hva du kan bruke de til. Med alle passene kan du besøke de viktigste severdighetene og ta Hop-on-hop-off-buss for en lavere pris enn om du kjøper individuelle billetter.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt